37-årig kvinde slår vild rekord: Føder 10 børn på én gang

Foto: Newsflash

Nu er hun mor til 12.

Under fødslen af de 10 babyer, blev lægerne noget overraskede - de havde nemlig regnet med, at der var otte babyer. Det var der ikke - der var intet mindre end 10. Derfor kan Gosiame Thamara Sithole og hendes mand nu kalde sig for forældre til 12. 

Parret der er fra sydafrika, havde først fået besked på at de skulle have seks børn. Til en senere scanning blev det dog justeret til otte. Men ved fødslen viste det sig så, at der altså gemte sig hele 10 babyer i maven. 

I forvejen er den 37-årige butiksbestyrer også mor til tvillinger på seks år.

Gosiame Thamara Sithole og hendes mand. Foto: Newsflash

Ved kejsersnittet her i juni, fik parret syv drenge og tre piger. Det skriver The Mirror

Fødslen foregik på et hospital i millionbyen i Pretoria i Sydafrika. 

En hård graviditet

Det har heller ikke været nogen nem graviditet for Gosiame. Hun har været plaget af både sygdom, smerter i benene og halsbrand. Derudover har hun været meget bekymret for, om alle børnene ville overleve.

Men de kom alle til verden i live og kan nu se frem til at tilbringe de kommende måneder på hospitalet, inden de kan komme med hjem. 

Parret fortæller at børnene er blevet undfanget naturligt.

Læs også

Rebecca får sit livs chok: Bliver gravid igen, mens hun allerede er gravid

Gosiame Thamara Sithole kan desuden også prale af, at have slået en verdens rekord. Den blev tidligere i år slået af en malisk kvinde, der fødte ni levende børn i Marokko. Det skete i maj måned - hvor hun slog verdens rekorden. Men den fik hun ikke lov til at have længe - og den er nu overtaget af Gosiame.