4-årig pige modtager brev fra naboen: Hendes mor bliver målløs, da hun læser det

26/2/23 16:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En mor har indrømmet, at hun blev målløs, da hun læste et brev, som hendes 4-årige datter modtog. Brevet blev afleveret af to børn, der bor i nabolaget.

En kvinde er i chok, efter at have fundet et 'væmmeligt' brev, som hendes 4-årige datter havde modtaget. Særligt fordi brevet blev afleveret af to piger, der bor i nabolaget.

Moren hævder, at sedlen er blevet underskrevet af en pige, som hendes datter for nylig blev veninder med. Hun mener dog, at det i virkeligheden er en 8-årig pige, der har påvirket datterens nye veninde til at skrive det. Det skriver Mirror.

Hun har besluttet at dele et billede af brevet anonymt, for at spørge om råd, da hun er i tvivl om, hvorvidt hun skal involvere forældrene til de to børn – som i øvrigt blev fanget på familiens overvågningskamera, da de afleverede brevet.

"Er jeg urimelig, når jeg føler mig forstyrret af, at min 4-årige datter modtog dette gennem brevsprækken?" skriver hun, og deler et billedet af brevet.

"Jeg kom hjem denne aften, og min partner sagde, at han havde noget at vise mig. Han sagde: 'Jeg ville ikke fortæller dig det, mens du var på arbejde, men to små piger afleverede dette i postkassen til vores datter'."

"Det er et flot kort med min datters navn på, men med en grim besked indeni, som er underskrevet med et navn på en lille pige, der bor lige rundt om hjørnet."

"Vi har en Google-dørklokke og kan se, at to piger afleverede det i eftermiddag. De to piger er fra vores nabolag på 8 og 4 år. Pigerne er gode venner med hinanden, men på det seneste har den yngste leget med min datter. Hun kom endda hjem til os i sidste uge for at lege."

"Da de legede, hørte jeg den lille pige sige: 'Bare så du ved, [min datters navn], jeg vil ikke være venner mere'. Min datter virkede ikke generet, og senere virkede de til at have det fint."

"Håndskriften i brevet er flot, så jeg tror ikke, at den 4-årige har skrevet det. Vi har ikke fortalt eller vist vores datter eller nogen anden det. Hvad skal jeg gøre ved det? Jeg kender ikke mødrene særlig godt."

"Det virker rigtig grimt og jeg kan ikke forstå, at den slags sker i så ung en alder nu! Fortæl mig, hvis jeg overreagerer."

Kvinden delte også et billede af brevet, der så ud til at være skrevet på papir med grise-tema. I brevet står der blot 'Jeg hader dig' med en barnelignende håndskrift.

I kommentarfeltet på det forum, hvor kvinden har delt sin historie, bliver hun opfordret til at tale med forældrene til de to piger, da det kan bevises med optagelser fra deres overvågning, at det er dem, der har afleveret det.

"Det er forfærdeligt. Jeg ville gå over og få en snak med mødrene. Det behøver ikke at være grimt. Bare fortæl dem fakta og at du er ked af dit barns vegne. Jeg er glad for, at din datter ikke så det," skriver en bruger.

"Hvis du har det optaget på din Google-ting, ville jeg gå direkte over for at tale med forældrene. Det er en forfærdelig ting for de børn at gøre," skriver en anden.

"Jeg ville absolut gerne vide, om mit barn gjorde dette, og jeg ville blive rasende på barnet. Og hvis min søn modtog det, ville jeg stå på deres dørtrin og bede om en forklaring," lyder det fra en tredje.