42-årige John bestilte en sandwich: Kunne ikke lade være med at grine, da han fik den

22/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
John Geoghegan troede det var en joke.

Mest læste i dag

For nylig var 42-årige John Geoghegan forbi Sainsbury's Café i Stroud, Gloucestershire, for at få noget morgenmad. Han endte dog med at være helt forvirret over måltidet, han fik serveret.

Han bestilte en bacon- og svampesandwich - hvad kunne der muligvis gå galt?

Tilsyneladende meget - for da servitricen kom med hans mad, kunne han ifølge Mirror ikke lade være med at grine. Der var nemlig ingen svampe i sandwichen. I stedet var der en kæmpe, meget let grillet svamp ved siden af.

"Min kollega og jeg stoppede for at få morgenmad, og det tog et øjeblik for os at fatte, at det ikke var en joke. Især da hun sagde, at hun ikke vidste, om jeg ville have svampen i sandwichen eller ej. Vi faldt bogstaveligt talt om af grin," sagde 42-årige John, der er fra Cheltenham, Gloucestershire.

Han var så underholdt af situationen, at han delte et billede af det på Facebook:

"I dag besøgte jeg Sainsbury's i Stroud. Bestilte en bacon- og svampesandwich. Jeg lyver ikke, dette er hvad jeg fik. Det sjoveste var, da hun serverede det, sagde hun, at hun ikke vidste, om jeg ville have svampen i sandwichen eller ej. Først troede jeg, at den ikke var tilberedt. Den skulle have været let grillet, så da jeg skar i den, flød tallerkenen over," skrev han til billedet.

Herefter er det væltet ind med kommentarer fra Facebook-brugere, der heller ikke kunne lade være med at grine over situationen.

"Det er så sjovt," skrev en bruger.

"Den er større end selve sandwichen!," lød det fra en anden, mens en tredje skrev:

"Laver du sjov? Der er ikke meget plads i den sandwich!"

En talsmand for Sainsbury's har efterfølgende udtalt: "Det er klart, at dette ikke var, hvad John havde i tankerne. Vi vil gerne invitere ham tilbage til en bedre sandwich."

Anbefalet til dig