5-årig donerede til velgørenhed: 13 år senere bliver hun ramt af den vildeste karma

10/2/23 20:38

Mathias Busekist

Foto: YouTube
Hun tog som barn penge fra sin sparegris for at hjælpe ofrene for et jordskælv, hvilket nu har fået en stor omgang karmakonsekvenser.

I en alder af fem år traf Juliette Lamour og hendes elskede søster Sophie en beslutning, der rørte mange hjerter: De tømte indholdet af deres fælles lyserøde sparegris og donerede det til en afdeling af det canadiske Røde Kors.

Formålet med denne generøse handling var at hjælpe med at samle penge ind til dem, der var ramt af det forfærdelige jordskælv, der ramte Haiti i 2010.

De to søstre, Juliette og hendes søskende, forbløffede således deres familie og venner, da de donerede et generøst beløb på 61,38 dollars - et stort beløb for to små børn på daværende tidspunkt.

Uden at de vidste det, ville dette inderlige bidrag i sidste ende komme til at slutte cirklen, da Juliette ville indse, at den gave, hun gav som barn, ville vende tilbage til hende 13 år senere.

Den 3. februar afslørede den nu 18-årige Juliette nemlig over for verden, at det var hende, der havde vundet de 48 millioner dollars ved Gold Ball-lotteriet.

Og hvad endnu mere mærkværdigt er, at det var den første kupon, hun nogensinde havde købt.

Når det gælder Juliette, så det ud til, at Lady Luck skinnede ned over hende, idet hun havde et uventet lykketræf, da hun valgte den vindende kupon.

Selv om Juliette har opnået økonomisk stabilitet, er hun fast besluttet på at gennemføre sine fire universitetsår, hvorefter hun ønsker at studere ved Northern Ontario School of Medicine.

Når hun har gjort det, har hun planer om at vende tilbage til sit hjem i det nordlige Ontario.