5 voksne og 5 børn døde i uhyggelig ulykke

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
10 personer hvoraf fem af dem er børn, er omkommet i en forfærdelig ulykke.

Mest læste i dag

Ti mennesker, heriblandt fem børn, er angiveligt blevet dræbt, efter at der fredag ​​morgen brød en brand ud i en beboelsesbygning i Vaulx-en-Velin, nær den franske storby Lyon. 

Omkring 170 brandmænd var på stedet for branden i den syv-etagers høje beboelsesejendom i Vaulx-en-Velin. 

Den lokale myndighed for Lyon/Rhone-regionen sagde, at branden først blev rapporteret til beredskabstjenesterne kl. 03.12 og kl. 03.25 var omkring 170 brandmænd og 65 brandbiler på stedet for at tage kampen op med branden i den syv-etagers høje beboelsesejendom i Vaulx-en-Velin. 

Meldingen lyder, at yderligere fire personer er i en kritisk tilstand, mens 10 andre, inklusive to brandmænd, er blevet såret. 

Myndighederne sagde, at årsagen til branden ikke kendes på nuværende tidspunkt. 

Desuden understreger den franske indenrigsminister, Gérald Darmanin, sort på hvidt, at han havde været i kontakt med præsident Emmanuel Macron og lovede, at der ville blive indledt en undersøgelse af brandens oprindelse. 

Det oplyser den britiske avis The Guardian

En beboer påpegede følgende til den franske tv-station BMF TV: 

"Jeg græder, når jeg tænker på disse ofre”, mens en anden fortsatte: 

“Jeg bor kun 100 meter fra bygningen, hvor branden brød ud, og blev vækket af branden. Vi hørte skrig, børn, der skreg. Da vi åbnede vinduerne, så vi røg komme ud, og [så vi] gik straks nedenunder”, sagde han. 

Vi her på redaktionen sender varme tanker til ofrene og deres pårørende.

Anbefalet til dig