56-årig kvinde opsporede sin biologiske far: Da hun fandt ham, gjorde hun noget helt særligt

Foto: Privat
Foto: Privat
En 56-årig kvinde havde brugt hele sit liv på at opspore sin biologiske far. Da hun endelig fandt ham, gjorde hun noget helt særligt for ham.

Mest læste i dag

Deanna har i hele sit voksne liv forsøgt at finde frem til sin biologiske far. I sidste del af jagten, var hun begyndte at forberede sig på, at der var en stor chance for, at hun ville finde en grav.

"Jeg forberedte mig på at finde en grav, og så fandt jeg en person. Det var fantastisk," siger Deanna Shrodes til CBS News, efter det lykkedes hende at finde frem til sin 92-årige far.

Som baby blev Deanna Shrodes bortadopteret. Da hun etablerede sin egen familie, blev hun også nysgerrig på, om det ville være muligt at finde frem til sine egne biologiske forældre.

Efter at have været på jagt i flere år, fandt hun endelig frem til sin biologiske mor. Dengang var hun 27 år gammel, men moderen ønskede i første omgang ikke at møde den datter, som hun flere år forinden havde valgt at bortadoptere.

"Så jeg rejste afsted for at møde hende personligt. Jeg dukkede bare op og bankede på døren," fortæller hun til CBS.

Det havde hun god succes med, for de holdt kontakten ved lige i 20 år, indtil Sally døde. Desværre tog hun en hemmelighed med sig i graven: navnet på Deannas biologiske far.

Inden hendes død, nåede hun dog at afsløre to ting om Deannas far. Det eneste, hun havde fået at vide var, at han var en mand af græsk oprindelse, og at han kom fra Richmond i Virginia.

I håb om at finde frem til sin biologiske far, besluttede Deanna sig for at oprette sig i en række DNA-registre. Efter at have gjort dette, håbede hun inderligt på, at det ville føre noget med sig.

Til CBS fortæller hun, at hun en nat drømte, at Gud talte til hende, og afslørede over for hende, at hendes fars navn var Gus.

I maj i år, hvilket var næsten ti år efter, at hun havde indledt sin jagt, dukkede der pludselig et match op i et af de DNA-registre, hun havde tilmeldt sig. Det viste sig, at hun havde en fætter, hun ikke kendte til.

"Jeg kontaktede min fætter og sagde, at vi lige var blevet matchet på 23andMe. Han svarede: 'Jeg tror, at du er min onkel Gus' datter'. Så sagde jeg: 'Det tror jeg også'," siger hun.

Herefter fandt hun frem til sin far, den 92-årige Gus Nichole, der havde boet i Richmond hele sit liv. Han havde aldrig giftet sig eller stiftet anden familie.

Deanna besluttede sig for at kontakte ham dagen efter, hun havde talt med sin fætter. Kun en uge efter rejste hun afsted, for at besøge ham på det plejehjem, han boede på.

Efter at have mødt sin far, besluttede hun sig dog for at gøre noget helt særligt for ham. Hun har nemlig valgt at lade ham flytte ind hos hende, i stedet for, at han skal bo på et plejehjem.

Desværre er Gus for få dage siden afgået ved døden, hvilket han gjorde, mens han boede hjemme hos Deanna.

Anbefalet til dig