6-årig dreng elskede at hjælpe håndværkere, deres respons vil smelte dit hjerte

06/8/20 13:00

Per Broch

Lille Harrys udspecificerede lønseddel. Foto: Twitter
Når der er håndværkere på besøg, så har de fleste børn travlt med at finde ud af, hvad der foregår. Nogle børn vil endda gerne hjælpe til, men det er ikke altid, håndværkerne synes det er en god idé.

For 6-årige Harry var det dog ikke noget problem. Hans hjælp blev påskønnet, da familien skulle have bygget en ny terrasse. I hvert fald havde Harry travlt med at hjælpe så godt han kunne og spørge håndværkerne om, hvad de lavede og hvorfor. 

Harrys mor, Steph Kemp, lagde et Tweet online med den afsluttende besked fra håndværkerne, og nogen sødere gestus kan næsten ikke findes.

Den lille dreng fik simpelthen sin første udspecificerede lønseddel og 10£ for sin ihærdige indsats.

Den udspecificerede lønseddel viser lidt om, hvilken type håndværkere, der havde bygget familien Kemps terrasse. I hvert fald havde de lagt mærke til en masse sjove ting, som Harry skulle belønnes for.

På sedlen står der bl.a. at Harry får betaling for at spørge 'hvorfor' flere gange end håndværkeren nogensinde har hørt andre spørge 'hvorfor'. Harry har også taget en masse billeder af fugle og edderkopper, det er sørme også med på den udspecificerede liste over aktiviteter, som Harry har underholdt håndværkerne med, mens de har bygget terrassen. Nogen ville måske mene, at det ikke skulle med på listen, men det viser udelukkende at håndværkerne har nydt den lille drengs selskab.

Det kan godt være, at de 10£ er en symbolsk betaling, men for Harry og familien Kemp var det netop den symbolske handling fra de håndværkere, der havde været i deres hjem flere dage, der betød alverden.

Ingen tvivl om, at lille Harry blev en stolt mini-håndværker, da han modtog betalingen.