6 tips til at spare penge i Lidl

14/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Med disse seks tips kan du spare penge i Lidl.

Mest læste i dag

En forbruger har netop delt seks enkle måder at spare penge på, når man handler hos Lidl.

Kathryn Leech, bedre kendt som 'Kat Saves', har delt sine tips med sine 31.000 følgere på TikTok og viser, hvordan man kan få mest muligt ud af sine penge.

Midt i inflationskrisen har Kathryn Leech fundet måder at strække sine penge på og har opfordret andre til at gøre det samme, skriver Daily Mail.

Det første tip, hun deler på det sociale medie, er at downloade Lidl Plus-appen for at få rabatter på indkøbene. Denne app er tilgængelig i App Store og Google Play og tilbyder ugentlige kuponer, præmier og daglige tilbud. Så sørg for altid at have din telefon ved hånden, næste gang du overvejer at handle i en Lidl-butik.

Det er dog ikke kun i appen, du kan finde gode tilbud og dermed spare penge.

Kathryn opfordrer også sine følgere til at lede efter forskellige indkøbstilbud i butikken, såsom 'Ugens valg'. Disse tilbud omfatter frugt og grøntsager, der er sat ned i pris, skønt udvalget ændres ugentligt. Kathryn påpeger, at det er værd at tjekke disse tilbud ud.

Kathryn råder også til at holde øje med prisnedsættelser. Hun siger, at man kan finde gode tilbud ved at lede efter "orange mærker", der er placeret over produkter i butikken.

Kathryn opfordrer også sine følgere til at udforske 'Midten af Lidl', som - navnet antyder - befinder sig midt i butikken. Ifølge besparelseseksperten tilbyder denne sektion "de mest tilfældige varer til ekstra nedsatte priser". Hun råder til at kigge efter tilbud om søndagen og torsdagen, selvom hun forsikrer om, at tilbuddene ændres hver uge.

Derudover opfordrer hun sine følgere til at lede efter nedsatte varer, der er markeret med et bestemt mærkat. Disse varer nærmer sig udløbsdatoen, så det er en smart måde at spare penge på.

Det sidste tip fra Kathryn er at holde øje med tilfældige varer, som butikken forsøger at komme af med. De er nemlig alle sat ned i pris.

Du kan se TikTok-videoen herunder.

Anbefalet til dig