60-årig pedel bryder sammen, da han ser, hvad kollegerne har gjort

Foto: YouTube
60-årige Robert arbejder utrætteligt og gør sit yderste som pedel. Og en dag besluttede hans kolleger at gøre noget helt særligt for ham.

Mest læste i dag

Robert havde arbejdet som pedel på Farmington Elementary School i Germantown i Tennessee i omtrent fire måneder, da han fik sit livs overraskelse.

På den korte tid, hvor han havde arbejdet på skolen, var det lykkedes ham at gøre et stort indtryk på skolens elever og øvrige ansatte.

Efter sigende var Robert også kendt for at tage imod ekstra arbejde rundt omkring på skolen, når han ikke var beskæftiget med sit pedelarbejde.

Der var dog én ting, som eleverne på skolen ikke vidste om Robert: han havde ikke sin egen bil, som han kunne bruge til at køre til og fra arbejde.

Den 60-årige pedel var nødt til at tage tre busser og gå to kilometer for at komme på arbejde til tiden hver dag. Når arbejdet var overstået, ville han igen gå og tage tre busser for at komme hjem. Det betød, at han normalt først var hjemme kl. 20.

Hans kolleger var dog bekendt med hans manglende bil. Nogle af dem havde kørt ham til busstoppestedet efter arbejde, mens andre havde givet ham penge til frokost.

Robert havde håbet på, at han kunne starte en gartnervirksomhed ved siden af sit arbejde på skolen, så han kunne supplere sin indkomst. Det var dog ikke muligt for ham, hvis han ikke havde sin egen bil.

En dag besluttede hans kolleger dog at gøre noget helt særligt for ham. De valgte nemlig at samle penge ind til Robert, med det formål, at han kunne bruge pengene på at købe en ny bil.

Som man kunne forestille sig, at man selv ville blive, blev Robert meget overvældet, da han præsenteret for overraskelsen af dine kolleger. Faktisk var han så chokeret, at han endte med at falde på knæ.

Du kan se øjeblikket, hvor Robert bliver overrasket af sine kolleger i videoen herunder:

Anbefalet til dig