7-årig pige samler 500.000 ind i vejkanten: Du gætter aldrig, hvad der står på hendes skilt

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hendes rørende historie har spredt sig verden over.

Mest læste i dag

En lille piges historie har nu varmet hjerter hele verden rundt.

Siden den lille pige, Addie, kom til verden, har hun brugt størstedelen af sit liv på Texas Scottish Rite Hospital i Dallas.

Det har hun, fordi hun er født med Larsen-syndromet, der betyder, at hun skred i et eller flere led, klumpfødder, skævhed af rygsøjlen med risiko for påvirkning af rygmarven, breddeøgede fingerspidser og flad ansigtsprofil.

Et gammelt ordsprog lyder: Hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere - og det er den 7-årige Addie et levende bevis på.

Hendes syndrom har været skyld i, at hun har gennemgået utallige operationer, men til trods for det, holder hun stadig ryggen rank.

Med sin 8-års fødselsdag i horisonten ønskede den Addie sig kun én ting: at give andre børn mulighed for at løbe og danse som deres jævnaldrende.

Addies egen tilstand havde forbedret sig markant gennem årene takket være dygtige læger, og nu ville hun også gøre en forskel.

Derfor ville hun i anledning af sin 8-års fødselsdag indsamle hele 50.000 kroner til hospitalet, der havde hjulpet hende.

Hun placerede sig med sit skilt på et travlt gadehjørne nær hendes hjem - og det gav pote.

Skiltets magiske ord tryllebandt mange af de forbipasserende med ordene: “Mit fødselsdagsønske er at indsamle 8.000$ (50.000) kroner til mit hospital Texas Scottish Rite Hospital For Children”.

Planen gik dog over al forventning, og den 7-årige pige endte med at have samlet hele 500.000 kroner ind, hvoraf 350.000 af dem var et anonymt enkeltbidrag.

Historien om den lille pige og hendes skilt spredte sig som en steppebrand, og nu er den gået jorden rundt, hvor den har berørt mange hjerter.

Du kan se mere om historien i videoen herunder:

Anbefalet til dig