70-årig kvinde flyttede til den anden ende af verden: Når du hører årsagen, vil du fælde en tåre

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 70-årig kvinde traf en stor beslutning om at flytte til den anden ende af verden af en helt særlig årsag.

Mest læste i dag

I en video delt på de sociale medier hører man om en ældre kvinde, der er flyttet til den anden ende af verden. Årsagen til dette er, at hun har fundet kærligheden.

Og det er faktisk en helt særlig person, som hun er blevet forelsket i. Den ældre kvinde har genfundet kontakten til sin gymnasiekæreste, og deres romantik blussede op. Det fik hende til at rive teltpælene op og flytte til den anden ende af verden.

Den virale video, der er blevet delt på TikTok af kvindens barnebarn Noah Russi, har skabt reaktioner fra personer i hele verden. Det skriver Newsweek.

I videoen viser Noah, at han rejser afsted for at besøge sin bedstemor, der i dag er 80 år gammel, og manden, som hun blev genforenet med efter flere årtier.

Noah rejser fra London, men han har ikke afsløret, hvor hans bedstemor og hendes nye mand bor. Det har han valgt at holde privat, men han har dog afsløret, at hun er flyttet til 'den anden ende af verden'.

I videoen fortæller Noah, at både bedstemoren og manden har seks børn med forskellige partnere. Da de begge mistede deres partnere til kræften, fandt de en vej tilbage i hinandens liv.

"De endte med at blive gift som 70-årige. Han var hendes første kæreste i gymnasiet," skriver Noah i videoen.

Noah afslører også, at parret nu har været gift i 10 år. Samtidig forkæler han seerne med en række klip fra deres forhold, hvor de bl.a. går på en strand og danser i et køkken.

"Jeg tror ikke, de ville være her uden hinanden," tilføjede han.

Siden videoen er blevet delt, er den blevet set i hele verden, og har set næsten 800.000 gange. Mere end 157.000 personer har liket den, mens flere tusinde personer har skrevet kommentarer til den.

"Det er som den røde snor. Den trækker og strækker sig, men den knækker aldrig. Den har været fastgjort til dem hele tiden. Indtil de mødtes igen," skrev en bruger.

"Smukt. Det fik mig til at græde," lød det fra en anden.

"Det er den her type historier, der bogstaveligt talt får mig til at sidde og hulke på denne app dagligt," skrev en tredje.

"Hvor er livet fantastisk. At de begge kom til at opleve ren kærlighed! Det er mere, end nogen kunne håbe på," kommenterede en fjerde.

Anbefalet til dig