74-årige Jane havde lejet samme bolig i 23 år: Så modtog hun chokerende opkald fra sin udlejer

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun fik sit livs største chok, da da hun hørte, hvad udlejeren havde at sige.

Mest læste i dag

Da Jane Sayner var på husjagt for mere end 20 år siden, fandt hun en to-værelses med have i St Albans, nordvest for Melbourne. Hun syntes, at hjemmet var perfekt, og har ikke en eneste gang fortrudt, at hun flyttede til dette kvarter.

"Jeg spekulerer stadig nogle gange på, om det virkelig er sket", fortæller hun til 9 Now om den utrolige generøsitet, hun oplevede.

Hun lejede ejendommen af ​​John Perrett, som var farmaceut, fodboldspiller, ejendomsinvestor og filantrop. I løbet af sine 83 år sparede Perrett en formue på flere millioner dollars.

74-årige Jane Sayner arbejdede selv på et marked, indtil hun gik på pension, og havde en betydeligt mere beskeden økonomi. Men telefonopkaldet fra udlejeren ændrede hendes liv.

En dag fik hun et telefonopkald fra udlejeren. Han sagde, at han ville have hende til at tale med hans advokat.

"Han er her lige nu, og du skal give ham hans fulde navn, fordi jeg overdrager boligen til dig", lød beskeden Sayner fik fra Perrett.

På dette tidspunkt var Perretts Parkinson forværret, og han var selv flyttet på plejehjem.

Perrett døde i september 2020, da han var 86 år gammel. Han donerede hovedparten af ​​sin formue til Royal Melbourne Hospital, hvor han havde fået en ny nyre tredive år tidligere.

Den enorme formue, han donerede til hospitalet, er blevet investeret og vil komme både hospitalet og dets patienter til gode i årtier fremover.

Men Sayner, der nu er pensioneret og bor i sit lille hjem med den have, hun er så glad for, kan også takke Perrett.

"Jeg takker ham stadig, hver eneste dag... Jeg siger til mig selv: tak John", udtaler den heldige kvinde, der takket være John Perretts generøsitet gik fra at være lejer til at blive boligejer.

Anbefalet til dig