8-årig mistede sin far: Få uger senere banker politiet på døren for at give særlig besked

17/07/2023

Thea M. Andersen

Foto: Privat
8-årige Avey Cox mistede sin far tilbage i januar. Få uger efter den tragiske hændelse bankede det på hendes dør. Det skulle blive en dag, hun sent ville glemme.

Mest læste i dag

At miste en forælder kan meget vel være det sværeste, børn kan udsættes for.

Dette skete for otteårige Avey Cox. Hendes elskede far døde nemlig i januar.

Og midt i sorgprocessen, der naturligvis var meget pinefuld, blev den otteårige mindet om, at hendes far ikke længere var der for hende. Et par uger efter hans død skulle der nemlig afholdes et far-datter-bal på hendes skole.

"De to var meget tætte. Det var svært for Avey med ballet kort efter dødsfaldet, da hun nu ingen havde til at ledsage hende," fortæller moderen Angelia.

En politibetjent, der arbejder på hendes skole, kendte til familien og dermed den forfærdelige tragedie, der havde ramt dem. Han tænkte derfor straks på Avey, da han så meddelelsen om far-datter-bal. Det var da officer Nick fik den lyse idé.

Han ville selv tage Avey til ballet.

"Jeg købte et nyt slips og lommetørklæde, der passede til Aveys kjole. Hun glædede sig så meget," sagde han.

Og da den store dag kom, ventede der Avey endnu en overraskelse. Politibetjenten havde nemlig arrangeret, at der ville komme en limousine og hente dem.

Lyspunkt i en svær tid

Det blev uforglemmelig dag og aften for begge.

"En pige kom hen til hende og spurgte, om jeg var hendes far. Hun svarede, at det var jeg ikke, men at jeg arbejdede som politibetjent på hendes skole. Jeg kiggede på Avey og sagde: "Nå, bare i aften er jeg din far," sagde Nick.

Ifølge moderen har hendes datter op til flere gange sagt, at dette var den bedste aften nogensinde.

Foto: Privat (Nick og Avey)

Anbefalet til dig