8-årig dreng genoplives efter bilulykke: Hvad han siger, giver hans mor hendes livs chok

Udland
Foto: YouTube
En 8-årig dreng bliver genoplivet efter en voldsom bilulykke. Hvad han siger kort efter, giver hans mor det største chok i hendes liv.

Mest læste i dag

En kvinde fra North Carolina i USA har skrevet en bog, der beskriver følgerne af en bilulykke, som dræbte hendes mand og næsten kostede hendes søn livet.

Efter bilulykken har hendes søn hævdet, at han kom i himlen, inden han blev genoplivet. Det skriver Fox News.

Landon Whitley var 8 år gammel, da bilulykke skete i oktober 1997. Han var teknisk set død ved tre separate lejligheder: én gang på ulykkesstedet, én gang i ambulancen og én gang på hospitalet, ifølge Fox News.

Hver gang var paramedicinere og læger i stand til at bringe ham tilbage til livet. Før de gjorde det, nåede han dog at opleve livet efter døden, hævder han. Det omfattede bl.a. 'gader af guld, Jesus, engle og afdøde medlemmer af hans familie'.

Landons mor, Julie Kemp, husker tydeligt det øjeblik, hvor hun forsøgte at fortælle sin 8-årige søn, der stadig var ved at komme sig efter sine kvæstelser på hospitalet, at hans far var død.

Foto: YouTube

"Jeg sagde: 'Landon, ved du, hvor din far er?', og han sagde til mig: 'Ja, jeg ved, hvor han er. Jeg så ham i himlen'," sagde hun ifølge CBN.

Dette fulgte han op med en forbløffende udmelding, som hans mor bestemt ikke havde regnet med at skulle høre.

"Han kiggede på mig, og sagde: 'Åh mor, forresten, jeg glemte at fortælle dig, at jeg så dine to andre børn'. Og jeg så bare på ham, fordi jeg ikke var sikker på, hvad han talte om. Men jeg havde to aborter, før Landon blev født," sagde hun.

"Vi havde aldrig delt det med Landon. Han vidste ikke, at vi havde mistet to børn før ham."

Landon sagde, at han med det samme kunne se, at det var hans søskende.

"Jeg vidste, at de var mine søskende, selvom ingen nogensinde havde fortalt mig om dem. Bare det at være i himlen. Jeg gætter på, at du kender dine egne, eller du ved, hvem alle er," sagde Landon til CBN.

Som følge af ulykken har Landon nu 23 metalplader i hovedet, og kan ikke se ud af sit venstre øje, skriver Fox News. Han håber, at hans egen erfaring medfører, at andre vil tro på den kristne Gud.

"Jeg vil bare have folk til at indse, at Jesus er virkelig. Der er en himmel, der er engle, og at de følger hans ord og Bibelen, og livet bliver bedre til sidst," sagde han.

Julie Kemps bog, der dokumenterer hende og hendes søns følelsesmæssige og spirituelle bedring fra deres personlige tragedie, hedder 'Faith Has Its Reasons'.

Anbefalet til dig