82-årig blev erklæret død: Få timer senere skete noget helt mærkværdigt

09/2/23 21:17

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
I en chokerende og alarmerende hændelse blev en 82-årig kvinde erklæret død, men blev senere fundet i live.

Water's Edge Rehab and Nursing Centre i Port Jefferson, Long Island, har den 4. februar meddelt, at en anonym kvinde var død.

Præcis kl. 13.30 blev hun ledsaget af sine kære til OB Davis Funeral Homes i Miller Place, men der blev gjort en chokerende opdagelse, da det blev konstateret, at hun stadig trak vejret kl. 14.09.

Hun var altså fejlagtigt blevet erklæret død.

Det skriver CNN.

Hun blev da hastet til det nærmeste hospital til yderligere behandling og undersøgelse, men der er desværre endnu ikke kommet nogen opdateringer om hendes tilstand.

Politiet har nu i kølvandet på hændelsen bekræftet, at sagen bliver videresendt til New Yorks justitsminister Letitia James med henblik på en dybdegående undersøgelse.

Henvisningen af sagen til New Yorks statsadvokatur vil give mulighed for en upartisk gennemgang af situationen og sikre, at eventuelle ansvarlige parter stilles til ansvar.

Hun har allerede samlet sit efterforskningshold, og de er i øjeblikket i gang med at indsamle beviser, interviewe vidner og undersøge alle relevante detaljer i forbindelse med denne hændelse.

Idømt bøde

Kun få dage før ovennævnte hændelse var et plejehjem i Iowa blevet straffet med en bøde på 10.000 dollars for en påfaldende lignende hændelse.

3. januar blev en 66-årig kvinde på Glen Oaks Alzheimer's Special Care Centre i Urbandale således erklæret død. Hun blev derfor omhyggeligt og respektfuldt anbragt i en ligpose med lynlås og blev transporteret til Ankeny Funeral Home & Crematory.

Men da bedemændende ankom, opdagede de hurtigt, at kvinden ikke var død, men at hun var i live og stadig trak vejret.

Efter at være blevet indlagt på hospitalet blev den ældre kvinde udskrevet og vendte tilbage til det plejecenter, hvor hun havde været indlagt.

Hun sov ind den 5. januar, mens hun var omgivet af sine kære.