92-årig klæder sig ungdommeligt og lever livet: Jeg er ligeglad med hvad andre siger

Foto: Instagram
Alder er bare et tal. Det er 92-årige Helen et rigtig godt eksempel på.

Mest læste i dag

De fleste forbinder Instagram, selfies og sprudlende festbilleder med yngre personer. Men sådan forholder det sig ikke i alle tilfælde.

92-årige Helen Ruth Van Winkle er et godt bevis på dette, da hun formår at formidle sin sprudlende energi på en måde, som den yngre energi kun kan drømme om. Det har resulteret i, at hun har skabt sig en følgerskare på 3,5 millioner følgere på Instagram.

Foto: Instagram

Helen er for nylig fyldt 92 år og bor til dagligt i Waco i den amerikanske stat Kentucky. Kaster man et blik på hendes profil på Instagram, finder man dog hurtigt ud af, at hun ikke er den klassiske bedste- eller oldemor.

Hun bryder sig ikke om at sidde derhjemme for at passe børnebørn, gøre rent i huset eller strikke, som hendes jævnaldrende. Helen har altid været en kvinde der går imod strømmen og nærmest umulig ikke at lægge mærke til.

"Jeg har altid været en rebel," siger hun til NPR.

Foto: Instagram

Hun laver sjov med, at hun altid har gået meget op i sit udseende og lagt en masse tid og energi i sit tøjvalg. Det var dog ikke kun noget, der betød noget for hende, da hun var en ung pige, men bestemt også efter hun fyldte 90 år.

Da hun på et tidspunkt besluttede sig for at lave en profil på Instagram, havde hun aldrig regnet med, at hun ville få så mange følgere. I dag er der - som nævnt - mere end 3,5 millioner personer, der følger hende på det sociale medie.

Foto: Instagram

Det er hendes oldebørn, der deler billeder og håndterer hendes profil. På hendes Instagram ser man tydeligt, at hun stadig har meget at byde på og er fuld af livsglæde, selvom hun er 92 år gammel.

Helen er desuden en kvinde, der er klar til at bryde med alle fordomme, der findes i vores samfund. Hun går nemlig slet ikke op i, hvad andre folk synes om hende.

Hun er også sikker på, at det er en del af grunden til hendes succes.

Foto: Instagram

"Hvad ser folk på de billeder? Jeg tror, de ser en oldemor, der er ligeglad med, hvad andre synes om hende," lyder det fra Helen.

Helen har også et tip til dem, der forsøger at finde ud af, hvordan man virkelig lever et lykkeligt liv.

"Nøglen til et lykkeligt liv - dette er min version: Du smiler altid til folk, selvom du bare møder dem på gaden (det meste af tiden får du et smil tilbage), går i kirke og er altid venlig mod alle de mennesker, du møder. Jeg har mødt mange mennesker, og jeg tror, de vil sige dette om mig," fortæller hun.

Foto: Instagram

Anbefalet til dig