97-årig kvinde delte sin hjerteskærende historie: Nu bliver den delt verden over

12/3/23 12:02

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok/@jaimetoraltv
Kvindens historie bliver nu delt verden over i håbet om at hjælpe hende.

Isabel Méndes Jiménez er en 97-årig kvinde, der bor i Mexico.

Hun arbejder dagligt for at få enderne til at mødes. Men mere trist er det, at hun har 16 børn, som alle er flyttet fra landsbyen, hvorfor de ikke længere besøger hende. 

"Jeg har 16 børn, men er mere alene end nogensinde før. Jeg har otte sønner og otte døtre. De er alle gift og har glemt deres mor," siger hun sørgmodigt i videoen.

Foto: TikTok/@jaimetoraltv

Foto: TikTok/@jaimetoraltv

"Jeg er helt alene nu, hvor mine børn er flyttet hjemmefra. De har mødt kvinder og mænd fra andre byer og er aldrig kommet tilbage. De tager sig af deres familier, og jeg er her, helt alene."

Journalisten Jamie Toral har fortalt hendes historie, men han fortæller samtidig om hendes dagligdag - en meget trist dagligdag - i håb om at nå ud til børnenes ører.

Hun fortæller blandt andet, at hun blot var 33 år, da hun blev enke, men at den smerte, som hun følte efter tabet af sin mand, ikke er i nærheden af den smerte, hun føler som følge af ensomheden. 

Isabel fortæller efterfølgende, at slægtningen, som oftest besøger hende, er et barnebarn. 

Foto: TikTok/@jaimetoraltv

Foto: TikTok/@jaimetoraltv

Isabels triste historie har rørt hjerter verden over. 

Det skyldes blandt andet, at hun fortsat arbejder dagligt, selv om det dagligt bliver vanskeligere, da hendes syn er blevet dårligt. 

I stedet for at få besøg af sine børn, tilbringer hun tiden med sine kæledyr i form af nogle katte samt en hund. 

Historien, der bliver delt mange forskellige steder, blev et TikTok-hit med mere end 37 millioner visninger, hvor mange har udtrykt interesse for at hjælpe hende med at komme i kontakt med sine børn.