98% af hendes krop er dækket af tatoveringer: Nu viser hun, hvordan hun ser ud under tøjet

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Modellen, der har så mange tatoveringer, at 98% af hendes krop er dækket, viser nu, hvordan hun ser ud under tøjet.

Mest læste i dag

Modellen Amber Luke har fået flere af sine følgere på det sociale medie Instagram til at juble, efter hun har delt et par billeder, hvor hun bestemt ikke overlader det store til fantasien.

Amber er dukket med blæk på stort enhver tomme af hendes krop - og hun er tilsyneladende ikke bleg for at vise de mange kunstværker frem. Det skriver Daily Star.

I et af hendes seneste opslag på det sociale medie, har den 27-årige kvinde nemlig vist sig frem uden en eneste trevl på kroppen - hvis man altså ser bort fra et par høje støvler og sorte solbriller.

På det ene billede kan man se, at hun ligger på gulvet med hendes ben samlet på en sådan vis, at der er frit udsyn til hendes bagdel.

Foto: Instagram

På det andet billede har hun hævet det ene ben op i luften, hvilket naturligvis giver hendes følgere frit syn til endnu flere kunstværker og endnu mere hud.

Man får desuden også et glimt af hendes tatovering på det ene ben under hendes støvle, såvel som de geometriske designs på hendes bagdel og hendes bryster.

"Som årene går - endnu en dag tættere på døden. Tiden tikker. Skynd dig," har modellen skrevet som tekst til hendes opslag.

Kaster man et blik på kommentarfeltet under billederne, kan man se, at det er faldet i ganske god jord hos hendes følgere, at hun har valgt at dele de to billeder.

Foto: Instagram

"F*cking fantastisk," er der en person, der har skrevet, mens en anden har skrevet: "Du er så lækker."

"Har så meget kærlighed til dig," lød det fra en tredje, der tilsyneladende ikke havde lyst til at lægge skjul på sine følelser.

"Wowah weewah," kommenterede en fjerde, der åbenbart er stor fan af de to billeder.

Andre viste blot deres påskønnelse af de to billeder med en strøm af tilsyneladende forskellige emojis.

Anbefalet til dig