99-årig mand vil skilles fra kone gennem 77 år for noget, hun gjorde for 60 år siden

20/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En 99-årig mand har besluttet at lade sig skille fra sin kone gennem 77 år på grund af noget, hun gjorde for seks årtier siden.

Mest læste i dag

Et ældre ægtepar skal skilles, efter manden har søgt om skilsmisse i en alder af 99 år. Det har han valgt at gøre på grund af noget, som hans kone gjorde for 60 år siden.

Det kan måske lyde småligt at hænge sig i noget, der skete for så mange år siden, men mange vil mene, at manden er i sin gode ret til at forlade hende.

Manden, der er fra Italien og hedder Antonio, har besluttet at blive skilt fra sin 96-årige kone, efter at have opdaget en række kærlighedsbreve, der stammer fra en affære, hun havde for mange år siden.

Antonio opdagede brevene, da han gennemgik en gammel kommode, og han var naturligvis ked af det, da han fandt dem.

På trods af, at hans kone bønfaldt ham om at blive, var Antonio rasende over, hvad han havde opdaget, hvorfor han nu vil skilles fra den kvinde, han har været gift med i de sidste 77 år.

Det skriver mediet Tyla.

Og tilsyneladende er det ikke første gang, at deres ægteskab har været sat på prøve, da Antonio i en periode forlod deres fælles hjem for ti år siden efter et skænderi.

Det er næppe en rekord, de har lyst til at være indehavere af, men Antonio og hans kone Rosa kan nu bryste sig af at være de ældste i verden til at blive skilt.

Denne rekord har de snuppet fra de tidligere indehaver, Bertie og Jessie Woods, der begge var 98 år, da de gik fra hinanden.

Nyheden om skilsmissen har spredt sig i hele verden, og den har især tiltrukket sig opmærksom på TikTok, hvor sagen er blevet forklaret i en vide, som rundes af med spørgsmålet: 'Hvad ville du have gjort?'.

I kommentarsporet til denne video er der tydelig støtte til Antonio, og rigtig mange mener, at han har truffet den rette beslutning, ved at gå fra Rosa.

"Godt for ham. Nu er han fri," lød det fra en bruger.

"Nogle har sagt i andre videoer, at man bør tilgive og glemme, men det faktum, at hun stadig har disse breve efter 60 år, må være hjerteskærende for denne mand," skrev en anden.

"Hvis hun har skjult sådan noget for ham, hvilke andre ting har hun så også gjort og ikke har fortalt ham om?" skrev en tredje.