Adopteret hund vender tilbage til internatet 11 gange: Så finder personalet den rørende årsag bag

17/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Facebook/Charleston Animal Society
Hunden Gumpy blev ved med at vende tilbage til internatet - og det er der en god forklaring på

Mest læste i dag

Mennesker, der arbejder på internater, ser alle slags dyr og hører mange forskellige historier om, hvorfor ejere beslutter at aflevere deres kæledyr. Selvfølgelig stoler de ikke altid på disse undskyldninger og ved, at der altid er noget mere bag ejernes ord. Sandheden er, at mange dyr ender på internater, hvor de tilbringer deres dage, indtil den rette familie kommer forbi.

Gumby, en smuk og kærlig hund, blev taget til et internat i Charleston, South Carolina, i løbet af efteråret 2014. I det øjeblik de så ham, vidste personalet på internatet, at det ville vare længe, indtil Gumpy fandt sit nye hjem hjem, fordi han var legesyg og elskelig. 

Det viste de sig at have ret i. Kun få dage på stedet tilbød besøgende at adoptere ham. Dog vendte han tilbage med de nye ejere kun tre dage senere.

Dette var slags en gåde for dem, der arbejdede på internatet, men de indså snart, at der var en grund til, at Gumpy ikke ønskede at forlade internatet. 

Hunden troede, at det var hans hjem, og han følte, at han var nødvendig der. 

Og det viste sig at være både sandt, og nødvendigt. 

Hver gang en ny hund gik gennem internatets døre, var Gumpy der for at hilse dem velkommen med enorm empati, og han gjorde alt, hvad han kunne, for at få de nyankomne hunde til at føle sig mere hjemme, da de ofte ankom i nød.

Gumpy har det godt hos sine nye ejere den dag i dag, og overnatter nogle gange på internatet, med de ansattes tilladelse.

Foto: Facebook/Charleston Animal Society

Foto: Facebook/Charleston Animal Society