Advarer mod hotel-shampoo: Her er den bekymrende årsag

Af: Thea Andersen

|

02/08/2023

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En hotel manager kommer nu med en advarsel.

Lige nu læser andre også

En hotel manager opfordrer folk til ikke at bruge shampoo på hoteller af en bekymrende årsag.

TikTokeren @travelinghotelmanager, der deler indsigt fra sin tid på forskellige hoteller, har fremhævet den ene ting, som hun aldrig bruger, når hun overnatter på et hotelværelse.

I en viral video, der indtil videre har fået over 730.000 visninger, forklarede manageren, hvorfor du bør undgå shampoo, balsam og kropssæbe, der tilbydes på hotellerne - og det er ikke fordi, hun har følsom hovedbund.

"Når du tjekker ind på dit værelse og går ind i bruseren og ser shampooflaskerne, er de normalt i fuld størrelse. Vi har shampoo, balsam og kropssæbe. Her er et tip til dig: Brug aldrig disse," sagde hun og tilføjede:

"Hvorfor? Fordi de ikke er sikre. De kan komme af, og den tidligere gæst kan putte hvad som helst i dem. De kan putte hårfarve, blegemiddel eller hvad som helst i disse flasker, så brug dem aldrig."

Hotel manageren foreslog, at man altid medbringer sin egen hårpleje i rejsestørrelse for at undgå risikoen for ikke at vide, hvad der er i flasken.

"Hvis du ikke medbringer din egen, så gå ned til receptionen og bed om et nyt sæt eller endda de små flasker."

I kommentarerne til videoen tvivlede nogle på, hvor sandsynligt det var, at nogen ville fylde en flaske med mystisk væske og efterlade den på et hotelbadeværelse.

"Kan du fortælle os om et konkret tilfælde, hvor nogen faktisk har gjort det her?" spurgte en bruger.

"Jeg medbringer altid mine egne toiletsager. Jeg bruger ikke engang de små flasker. Jeg er ligeglad, om de er forseglede eller ej," lød det fra en anden, mens en tredje skrev:

"Det har jeg altid tænkt. Jeg medbringer altid mine egne og siger til mine kære, at de ikke skal bruge dem."

Den tidligere hotel manager Melissa Hanks har før udtalt, at hun har set Nair - et velkendt hårfjerningsprodukt - og 'Gud ved hvad' i flaskerne.

Anbefalet til dig