Ældre hest var på vej til slagteriet - men så ser en mand dens ben og nakke og griber ind med det samme

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hestens nakke og ben fik ham til at handle med det samme.

Lige nu læser andre også

Jamie fra Freedom Farm Animal Rescue besøgte en dyre-auktion og planlagde at filme, hvordan tingene gøres sådanne steder, men pludselig tog situationen en uventet drejning.

Jamie ville skabe opmærksomhed blandt folk og dermed forhåbentlig kunne redde en ged eller et får via sin portrættering, men han havde aldrig troet, at han ville ende med at redde et større dyr.

Pludselig så han dog en hest med tallet 25 på halsen, vidste Jamie, at han var nødt til at redde hesten, fordi tallet havde en særlig betydning for ham:

"Jeg tatoverede tallet 25 på min arm som et minde for min afdøde onkel", sagde han til The Dodo og fortsatte:

"Så da jeg så hende, blev jeg chokeret."

Hesten havde flere ar på benene, og han vidste derfor, at han skulle handle hurtigt. Årsagen til det var, at han vidste, at hesten ville blive kørt direkte til et slagteri, så snart den var blevet solgt.

Heldigvis kunne han redde hesten i tide.

Den stakkels hest hedder Joanie. Hun var tidligere en succesfuld væddeløbshest, der gik under navnet Gias Eternal, men hendes ejer havde solgt hende, da hun blev ældre.

I stedet for en velfortjent pension måtte hun rejse rundt i en Amish-vogn. Efter at hun blev for svag, satte den tidligere ejer hende på husdyrauktionen, som var der, hvor Jamie havde været til stede.

I dag er hesten glad, og det kan ses i videoen herunder:

Anbefalet til dig