Afslører: Han er stadig rasende

Foto: Shutterstock

Det meget omtalte interview som rystede det britiske Kongehus, påvirker stadig familieforholdet.

Det store interview som Oprah Winfrey lavede med Harry og Meghan, har efterhånden trukket overskrifter verden over. 

Parret åbnede helt op og fortalte hudløst ærligt om deres opfattelse, af livet som fremtrædende medlem af det britiske kongehus, samt flere situationer i tiden omkring at de forlod livet som fremtrædende medlemmer. 

Blandt andet fortæller Meghan at hun en overgang havde det så svært, at hun var selvmordstruet men samtidig blev nægtet hjælp. Derudover skulle et familiemedlem i følge parret have ytret "bekymring" over hvordan sønnen Archies hudfarve ville være, når han kom til verden.

Siden parrets interview har der været kold luft mellem dem og især prins William og prins Charles. 

Men da prins Philip gik bort den 9. april tidligere i år, var det atter tid til et gensyn mellem parterne, da de alle deltog i prins Philips begravelse. 

Til selve begravelsen så der dog ikke ud til, at være synderligt kold luft mellem Harry og William. 

Det kan du læse mere om her:

Læs også

Afslører: Sådan var det mellem Harry og William til prins Philips begravelse

Men på trods af, at luften ser ud til at være blevet lunere mellem de to brødre - så er der derimod angiveligt fortsat kold luft mellem Harry og hans far, prins Charles. 

"Fortjener ikke det privilegie"

Ifølge en royal kilde er prins Charles nemlig fortsat rasende over interviewet, der blev vist verden over i starten af marts.

Derfor skulle forholdet mellem de to altså ikke være blevet repareret på trods af, at Harry var hjemme til prins Philips begravelse.

"Prins Harry og prins Charles fik ikke løst deres stridigheder da Harry vente hjem til UK. Charles er stadig rasende over at Harry har kastet en skygge over ham og den royale familie i det store interview og vil ikke lade det gå i glemmebogen," lyder det fra Christina Garibaldi der er royal korrespondent i US Weekly. Det skriver News.

Ifølge Christina Garibaldi skulle en kilde have fortalt hende, at prins Charles ikke mener, at Harry fortjener det privilegie det er, at være royal, efter den skade han har forvoldt det britiske kongehus.

Læs også

Stine deler glædelig nyhed: "Niels skal være far"

I forbindelse med interviewet og beskyldningerne om racisme, udsendte det britiske kongehus i dagene efter interviewet en pressemeddelelse, hvor de undskyldte over for Harry og Meghan. 

"Hele familien er triste over at finde ud af det fulde omfang af, hvor udfordrende de seneste par år har været for Harry og Meghan. De problemstillinger, der bliver rejst, især omkring race, er bekymrende. Mens nogle af erindringerne varierer, bliver de taget meget seriøse, og familien kommer til at håndtere dem privat. Harry, Megan og Archie vil altid være højtelskede familiemedlemmer," lød udtalelsen dengang. 

I forbindelse med interviewet understregede Harry uden for kameraet over for Oprah Winfrey, at kommentaren om Arches hudfarve ikke kom fra hverken dronning Elizabeth eller prins Philip. Meghan talte også varmt om dronningen i interviewet og sagde at dronningen altid havde "været vidunderlig sød mod hende". 

 

 

Læs også