Afslører: Nu har Harry talt med familien

Foto: Harpo Productions

Efter interviewet med Oprah Winrey, hvor Harry og Meghan kom med alvorlige beskyldninger mod det britiske kongehus, har der nu været kontakt.

Interviewet har trukket overskrifter verden over. Harry og Meghan lagde alle kortene på bordet og kom med flere alvorlige beskyldninger mod det britiske kongehus. 

Blandt andet fortalte Meghan, at hun i en periode hvor parret fortsat var fremtrædende medlemmer af kongehuset, havde det så svært, at hun overvejede at begå selvmord. Meghan fortæller, at hun blev nægtet hjælp, på trods af at hun flere gange bad om at få hjælp. 

Læs også

41-årig slæber sine forældre i retten: Vil ikke længere betale lommepenge

Derudover fortæller parret, at der har været "bekymringer" fra et familiemedlem omkring, hvor mørk sønnen Archies hud ville være, når han blev født. 

Ikke en produktiv samtale

Harry fortæller også, at parret blev frataget deres sikkerhedsfolk med kort varsel - og Meghan fortæller at sønnen Archie desuden heller ikke ville få en titel eller beskyttelse, hvilket ellers er "normal procedure". 

I dagene efter interviewet blev vist den 8. marts, var der stilhed fra det britiske Kongehus, men efterfølgende udsendte de en pressemeddelelse: 

"Hele familien er triste over at finde ud af det fulde omfang af, hvor udfordrende de seneste par år har været for Harry og Meghan. De problemstillinger, der bliver rejst, især omkring race, er bekymrende. Mens nogle af erindringerne varierer, bliver de taget meget seriøse, og familien kommer til at håndtere dem privat. Harry, Megan og Archie vil altid være højtelskede familiemedlemmer," lød det.

Læs også

Mette Frederiksen indkalder partiledere

Men nu skulle prins Harry angiveligt også have talt med både sin far og bror, for første gang efter interviewet. Det meddeler Gayle King, der er Oprah Winfreys bedste ven. Det skriver Hello Magazine.

Hun meddeler at samtalerne ikke var produktive, men at de i det mindste er glade for, at der er taget hul på snakken. Derudover fortæller hun også, at begge parter gerne vil hele sårerne og komme videre.

 

 

 

 

 

Læs også