Et uventet opkald fra hendes mand, ændrede hendes verden

15/04/2023

Henrik Rothenbücher

Et opkald fra hendes mand, rev tæppet væk under hende. Foto: Shutterstock
Et opkald fra hendes mand, ændrede med ét hele hendes verden.

Mest læste i dag

Rose var på vej i seng. Hun var alene hjemme, da det hendes mand Matt, hver fjerde uge, arbejdede i Singapore. Ægteparret boede sammen i en lejlighed i Australien og når Matt var i Singapore, holdt de tæt kontakt over Facetime. Det blev også et opkald på Facetime, som blev enden på deres forhold.

Det skriver Australske Body & Soul. 

Mens Rose var ved at gøre sig klar til at gå i seng, da hendes telefon vibrerede - det var et Facetime-opkald fra Matt. Da hun besvarede opkaldet, var skærmen sort. Hun gik derfor ud fra at det var et ‘lommeopkald’ - men forsøger alligevel at råbe ham op.

Det lykkedes ikke og kort efter fik hun sig en slem overraskelse. 

“Du er så sjov” kunne hun høre en kvinde stemme sige i baggrunden, hvorefter hun hørte Matt sige “Lad os gå op i min lejlighed”. Derefter forsvandt forbindelsen.

Rose forsøgte panisk at ringe tilbage, men hun blev sendt direkte til telefonsvareren, kort efter modtog hun en besked fra Matt med ordene “Jeg arbejder sent på kontoret skat. Jeg ringer i morgen.”

Straks kom hun til at tænke på en episode samme morgen. På hendes dørtrin havde hun fundet en stor buket liljer, med ‘Kærligst Matt’.

Det havde overrasket hende, da han altid plejede at sende hende roser - ‘roser til Rose.’ Det havde tilsyneladende også været en overraskelse for Matt.

Da hun havde ringet og takket for blomsterne, var han overrasket og svarede. “Hvor har du dem fra?”.

Det havde Rose ikke tænkt nærmere over og havde grinende svaret, at de da var fra ham og at hun var vild med dem - selvom at han plejede at sende hende roser.

Nu stod det klart for hende, at de blomster sikkert ikke havde været tiltænkt hende

"Liljer til Lily"

Hun åbnede straks Matts computer, hvor hun så alt igennem. Hun fandt hurtigt kvitteringer på blomsterne og på udskrifterne fra hans telefon, fandt hun et nummer som han ringede meget til.

Da hun googlede nummeret tilhørte det en kvinde ved navn Lily. På Lilys Facebook var der en overflod af billeder af hende og Matt sammen. Det gik op for hende at liljerne havde været til Lily.

Sammen med hendes veninde Georgie, pakkede Rose hendes ting og flyttede over til Georgie. Resten af ugen undlod hun at besvare Matts opkald, og hans beskeder hvor han undrende spurgte hende, hvad der var galt.

Sammen med Georgie, besluttede Rose at sende Matt en ‘besked’. De kørte til blomsterhandleren, hvor de købte alle liljer der var og kun én rose.

Dem strøg de ud overalt i lejligheden, hvor de lagde rosen i Roses side af sengen, sammen med en seddel, hvorpå der stod. “Fra din gamle blomst, til din nye”. 

Siden har Rose kun haft kontakt med Matt én gang, og det var da parret blev skilt. Han ved stadig ikke hvordan Rose fandt ud af, at han var hende utro.