Afsløret på video: 14-årig bedt om at prostituere sig for mad

16/8/22 09:23

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
En pige fra Houston, Texas blev bedt om at sælge sin krop for mad.

Keisha Bazley, som er mor til ni, havde henvendt sig til Child Protective Services (CPS), mens hun havde desperat brug for hjælp til at tage sig af sin teenagedatter, som hun siger løb væk og lavede ballade i skolen, ifølge FOX 26.

"Min datter fortalte mig, at børnehjælperen havde fortalt hende, at hun skulle gøre de her ting," sagde moderen, der fortsatte:

"Så hun besluttede at filme hende."

videoen kan man angiveligt høre, at den unge pige fortæller en CPS-ansat, at hun er sulten og gerne vil have mad. Her bliver pigen bedt om at prostituere sig - sælge sin krop - for mad.

Det skriver Metro.

Familieretsadvokat Mike Schneider fortalte FOX 26, at svaret slog hårdt ned og bemærkede, at CPS-medarbejderen gav pigen 'et incitament til at gøre det'.

CPS, der har ansvaret for at opdage overgreb og iværksætte tiltag, som får standset omsorgssvigtet eller mishandlingen, havde anbragt Keishas datter på et hotel i Harris County sammen med snesevis af andre plejebørn i den del af Texas.

Efter at have set videoen, indgav Keisha en klage.

"Dette bør ikke ske for piger i deres varetægt," sagde hun, og tilføjede:

"Det burde ikke ske. Det er uacceptabelt."

Jamie Masters, kommissæren for CPS, kom til Houston for personligt at undskylde over for Bazley og hendes datter.

"Jeg har aldrig set det ske før, hvor kommissæren for CPS kommer ind fra Austin, bare for at undskylde for noget forfærdeligt, der er blevet gjort mod et barn involveret i CPS," sagde Mike Schneider, som fortsatte:

"Det bekymrer mig [...], de er nødt til at finde en måde at beskytte disse børn på."

I en erklæring til FOX 26 sagde Texas DFPS talsmand Melissa Lanford følgende:

"DFPS er bekendt med videoen og har truffet foranstaltninger. Personen i videoen - der var ansat som CPS-støttepersonale - blev afskediget fra sin stilling den 10. august. Sikkerheden og hensigtsmæssigheden, som børn i pleje skal behandles med, er vores største bekymring Intet mindre vil blive tolereret."