Aldi-kunde fik kæmpe chok: Fik øje på Putin i køledisken

19/11/22 08:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Billedet er siden gået viralt.

En bøf går lige nu viralt, fordi den til al forveksling ligner den russiske præsident, Vladimir Putin. Bøffen har efterladt folk i latteranfald, særlig hos den mand, der opdagede bøffen.

En Aberdeen Angus 'sizzle' steak, der sælges for cirka 28 kroner, blev fotograferet på øverste hylde ved kødet i en Aldi-forretning i Croydon, det sydlige England.

Musikeren Matt Gordon fik sine kammerater til at bryde sammen over et billede, han tog af den spiselige Putin-lookalike. Han jokede dog med, at han lod være med at købe den i frygt for, hvad den russiske præsident kunne finde på at gøre.

Billedet af Vladimir Putin-bøffen dukkede op i går tirsdag på Twitter, og det fik mange vidunderlige kommentarer.

Foto: Twitter 

Foto: Twitter 

Kan du se ligheden?

Foto: Shutterstock 

Foto: Shutterstock 

Billedet er op dog oprindeligt fra juli 2019, hvor Matt talte med mediet The Sun om sit fund af Putin-bøffen. Dengang sagde han:

 "Jeg ledte efter noget at spise til min te og gik forbi kødafdelingen. Her stoppede jeg brat op,"fortæller han og fortsætter:

"Jeg kunne ikke tro det. Jeg gik tilbage flere gange for at kigge en ekstra gang.. Ligheden var fantastisk. Aberdeen Angus sizzle steaken lignede Vladimir Putin." fortæller han ifølge DailyStar og fortsætter:

"Jeg gik forbi den et par gange, og hver gang lignede den Putin mere og mere." slutter han.