Ældre forældrepar overraskes af søn: Tårerne får frit løb, da de ser, hvad han har gjort

Foto: YouTube
En søn besluttede sig for at give sine forældre en overraskelse for livet. Da de så, hvad det var, fik tårerne frit løb.

Mest læste i dag

Efterhånden som ens forældre når en alder, hvor de bliver betragtet som værende ældre, begynder man som regel at tænke på, hvordan man gøre livet mest behageligt for dem.

Man ønsker naturligvis, at de har det godt, og føler sig sikre i deres eget hjem. Desværre er det dog ikke altid, at det er en mulighed, og derfor er man nødt til at se sig om efter alternativer.

Det er dog lettere sagt end gjort, da det ikke er altid, at det er let at få plads på et plejehjem. Og ønsker man, at de skal bo på et privat plejehjem, koster det som regel en del penge.

Da Schons forældre begyndte at blive ældre, bemærkede han, at de blev mere og mere skrøbelige og begyndte at spekulere på alternativer for dem, da de ikke længere kunne bo derhjemme. 

Foto: YouTube

Bonnie og George Miller, begge 87 år, var ved at blive glemsomme, og Bonnie faldt på et tidspunkt og brækkede sin skulder.

Det gjorde Schon så bekymret for dem, at han vidste, at han var nødt til at handle hurtigt. Og endte med at finde en løsning, der fik begge hans forældre til at græde, da de fik vist deres nye hjem.

Schon var især bekymret for sin far, hvis glemsomhed var blevet værre, og hans mor sad desuden i kørestol efter sit fald.

Schon, der kommer fra Bremen i Ohio, ønskede ikke, at de skulle bo på et plejehjem, så sammen med sin kone Jeannie begyndte de at se på andre muligheder.

"Den ene kan ikke leve uden den anden, og vi ønskede ikke, at nogen af dem skulle ende på et plejehjem," sagde Schon.

Foto: YouTube

Schon sagde, at da hans mor brækkede sin skulder ved sit fald, overvejede de at flytte ind i et nyt hus med, hvad han kaldte for et til 'svigermor-værelse'.

Da det omsorgsfulde par ikke kunne et nyt hus, der levede op til deres egne krav, og havde et værelse til Schons mor, kom de med den sødeste plan for hans aldrende forældre.

"Vi besluttede at slå et hul i kældervæggen, skille os af med vores sjove ting som poolbord, instrumenter og karaokeområde, og flytte dem ind, så vi kan tage os af dem," lød det fra Schon.

Schons omdannelse af deres kælder, så han kunne have sine forældre boende, skabte stor glæde og mange tårer. Herunder kan du se en video af det øjeblik, hvor hans forældre for første gang ser deres nye hjem.

Anbefalet til dig