Alene Hjemme-stjerne med genial påmindelse

08/10/20 09:15

Sarah Steenfeldt

De fleste husker nok Macaulay Culkin, som Kevin McCallister i de ikoniske Alene Hjemme film fra 1990'erne. Foto: Youtube
Det er en svær og anderledes tid hele verden over. Men man må få det bedste ud af det - og det må man sige at Maculay Culkin gør.

Coronaen hærger fortsat over hele verden og mundbind er efterhånden ved at være en helt fast del af vores hverdag. Mange bruger engangsmundbind, men der er også nogle, som har valgt at bruge stofmundbind. Nogle går med mundbind som matcher deres tøj i de rigtige farver eller med et mønster de kan lide - og andre går med mundbind, hvor der er et billede af dem selv på. 

"Bærer en yngre udgave af mig selv"

De fleste husker nok Alene Hjemme-filmene fra 1990'erne, som stadig - traditionen tro - bliver vist på tv hver eneste år i december. Mange husker nok også hvordan Kevin McCallister kunne se yderst forskrækket og bange ud, når han med åben mund satte i et stort skrig - enten når der var nogle banditter som kom for tæt på, eller når han lige skulle prøve sin fars aftershave. 

Sådan ser Macaulay Culkin ud i dag. Foto: Shutterstock

Sådan ser Macaulay Culkin ud i dag. Foto: Shutterstock

I disse tider er det vigtigt at vi passer på hinanden og derfor er Alene Hjemme-stjernen kommet med en påmindelse på sin Twitter-profil. Hans opslag er nu gået viralt og det er det af en helt særlig grund. 

"Holder mig Covid-sikker ved at bære mig selv i en yngre udgave. Husk masker, børn!" Skriver stjernen på sin Twitter-profil.

Billedet er allerede gået viralt, kun 14 timer efter at det blev delt - men det forstår man jo godt, når man ser det.