Alex købte dødsbo for 67.000 kroner: Fik et chok over, hvad han fandt

20/07/2023

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
Alex købte et dødsbo for 67.000 kroner, og da han gennemgik, hvad han havde købt, gjorde han flere overraskende fund.

Mest læste i dag

Alex Archbold, der driver en antikvitetsbutik ved navn Curiosity Inc i Canada, købte et dødsbo, der tidligere havde tilhørt musiklæreren Bette-Joan Rac.

Ifølge The Sun købte han hele dødsboets inventar for kun 67.000 kroner, efter hun gik bort i december 2020.

Alex har siden delt, hvad han gjorde af overraskende fund blandt Bette-Joans tidligere ejendele. Det har han gjort i en video på YouTube, hvor han anslår, at værdien af de mange fund lyder på over 2,6 millioner kroner.

Foto: YouTube

Alex havde kendt Bette-Joan i et par år, men var ikke sikker på, hvad han ville finde i hendes hjem. Han valgte dog at betale omkring 67.000 kroner for dødsboets inventar, da han i det mindste vidste, at hun havde et flygel.

Men da han fik nøglerne, blev han chokeret over at se, hvor meget hun havde hamstret. I stort set alle rum stod der både kasser og poser stablet fra gulv til luft.

Foto: YouTube

"Jeg vidste bestemt ikke, at den excentriske klaverlærer, jeg havde mødt, i virkeligheden var millionær," sagde han til Bored Panda.

Alex og hans team gennemgik møjsommeligt alle værelser i huset, hvor de blandt andet fandt sjældne mønter, rene sølvdollars samt penge fra 1920'erne.

"Det mest imponerende fund omfatter tegnebøger fyldt med kontanter, en 100-ounce sølvbar samt poser fulde af guld- og diamantringe," sagde Alex.

Foto: YouTube

Der lå også æsker med designervarer fra anerkendte brands som Chanel, Burberry og Tiffany rundt om i huset. Ikke nok med det, så fandt Alex endda en ekstravagant ring gemt i et par sko.

Han sagde, at de også fandt en række mindre sølvbarer, efter at en af dem faldt ud af en bunke foldere. Det fik dem til at tjekke alle magasiner og bøger i hele huset.

Foto: YouTube

Ydermere var hendes garderobe fyldt med designertøj, hvilket omfattede en række pelsfrakker, der var flere årtier gamle.

Alex afslørede, at de også fandt gamle vinylplader, et rum med parykker, bestik, møbler, bøger, sko, ornamenter og meget andet.

Foto: YouTube

"Alt herinde har potentiale, og derfor købte vi inventar," forklarede han.

"Vi investerede 67.000 kroner i at købe husets inventar, som det er, og vi vil have solgt for 2,6 millioner kroner, når alt er sagt og gjort efter tre auktioner. Dette er den bedste investering, jeg har lavet til dato."

Anbefalet til dig