Ammede sin baby: Det kom til at koste dyrt

16/9/20 07:38

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det var ikke lige det hun havde forventet, da hun satte sig til at amme sin baby.

Amning løbende været et stærkt omdiskuteret emne i medierne og især også på de sociale medier. Her har modre i protest lagt billeder op af de ammer deres børn, for at protesterer imod at nogle restauranter, cafeer og lignende ikke tillader at mødre ammer deres børn åbenlyst, når de befinder sig på stederne. 

Enhver mor ved, at når et spædbarn bliver sulten, så er det nu - og det kan ikke lige ‘vente fem minutter’. Det samme vidste en mor, som derfor parkerede sin bil for at amme sin lille datter.

Guillermina Rodriguez fra New York er mor til i alt fire børn, hvoraf et af børnene kun var tre uger gammel. At køre børnene gennem byen kan være en stressende køretur, især med fire børn, hvor den ene helt tydeligt er sulten. 

Var bange for at blive overset

Da hun havde sat sine tre større børn af, fortsatte hun køreturen med datteren, da sulten pludselig meldte sig hos den lille pige. Derfor skyndte hun sig at holde ind på den første parkeringsplads hun kunne finde, for at få stillet datterens sult. Hun placerede sig på bilens bagsæde, hvor hun satte sig til at give datteren en tår mælk. 

Kort efter fik hun øje på en politibil og et bjærgningskøretøj, som var ved at flytte biler fra parkeringspladsen. Guillermina blev nervøs for at køretøjet ville overse hendes bil og at de sad i den, derfor dyttede hun, for at gøre opmærksom på at der var nogen i bilen og for at de ikke ramte den.

Dyttet tiltrak betjentenes opmærksomhed og en betjent satte med raske skridt kursen mod bilen. Der uddelte han med det samme en bøde til den ammende mor, da parkeringspladsen hun havde parkeret på, kun var for erhvervskøretøjer.