Anderledes tilbud: Bliv vaccineret og få en joint som belønning

Foto: Shutterstock

Et lidt anderledes tilbud, skal nu lokke borgerne til at blive vaccineret.

Vaccinationen af borgere er i fuld gang verden over. Mange har allerede enten fået første stik eller er helt færdigvaccinerede, med en vaccine mod Covid-19.

De fleste steder ønsker stater og regeringer at så mange som muligt lader sig vaccinere mod Covid-19 - og i den forbindelse, er der flere steder løbende blevet taget anderledes metoder i brug. 

Det kan man vidst også roligt sige om det seneste initiativ i staten Washington, der nu "lokker" borgerne til at blive vaccineret, med noget særpræget belønning. 

Læs også

Afslører: Den store bagedyst-stjerner vender tilbage i helt nyt show

Der er i den forbindelse blevet lanceret en ny kampagne - "Joint for Jabs" er navnet på den, og betyder ganske enkelt "Joints for stik". 

Kampagnen løber indtil den 12- juli, hvor man altså tilbyder en gratis joint til de voksne, der lader sig vaccinere mod Covid-19. Kampagnen er landeret af statens alkohol- og canabis butikker.

Lokker også med alkohol 

I sidste viste tal, at over 70 procent af statens befolkning var blevet vaccineret - og nu er håbet altså, at kampagnen kan få endnu flere til at tage imod et stik i armen. 

Washington er ikke den eneste stat der har benyttet sig af alternative metoder, i målet mod at få vaccineret borgerne. Også i Arizona har man forsøgt sig med gratis joints til de borgere der blev vaccineret - desuden har man andre steder i landet givet gratis vin, øl og cocktails til dem som er blevet vaccineret. 

Læs også

DMI: Har du ikke gjort det endnu - Så er i dag en god dag til det

I Danmark er vaccinationen af de danske borgere også i fuld gang - dog får vi ikke udleveret en joint efter vaccinen her hjemme. 

De seneste dage har blandt andet statsminister Mette Frederiksen og sundhedsminister Magnus Heunicke modtaget delt, at de har modtaget deres første vaccine-dose. 

Også i udlandet har blandt andet prins William og Kate delt, at de er blevet vaccineret mod Covid-19.