Angela græd i bilen efter fejlslagen tatovering: 'Grimmeste tatovering, jeg nogensinde har set'

19/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde græd i sin bil, efter at en tatovør besluttede at sætte sit eget præg på en tatovering.

Mest læste i dag

En kvinde besluttede sig for at få en tatovering som en hyldest til sangeren Harry Styles. Det gik dog slet ikke som planlagt, da hun endte med at få 'den grimmeste tatovering, hun nogensinde har set'.

Angela har besluttet at dele sin historie med sine følgere på TikTok, hvor videoen er gået viralt. Det skriver Tyla.

"Jeg får endelig dækket min Harry Styles-tatovering i morgen. Jeg har virkelig aldrig været mere begejstret for noget i mit liv," siger hun.

"Og før du langer ud efter mig, så lad mig venligst snakke ud. Dette har ikke noget med Harry at gøre. Jeg elsker den mand."

"Men det har alt at gøre med en forfærdelig oplevelse, jeg havde med en tatovør. Og det faktum, at jeg synes, det er den grimmeste tatovering, jeg nogensinde har set. Jeg skammer mig så meget over at indrømme, at den nogensinde har været på min krop."

Foto: TikTok

Hun forklarede også nærmere om, hvad tankerne bag tatoveringen var. Her afslørede hun, at det skulle være en fisk, der svømmer inde i en kaffekande. Dette er en reference til musikvideoen for sangen 'Adore You'.

Efter at have besluttet sig for motivet, tog hun kontakt til en lokal tatovør, der satte gang i designprocessen.

Hun sendte dem skærmbilleder fra musikvideoen sammen med billeder af den type fisk, der skulle være i kanden.

"Så jeg sendte hende dette og et billede af en kaffekande, og jeg forklarede, at hun ikke skulle lave prikkerne og farverne," sagde hun.

"Mere eller mindre dem form for fisk i en kaffekande, og hun sagde: Intet problem'."

Foto: TikTok

Det viste sig dog, at et slet ikke var tilfældet. Og Angela afslørede, at der var flere røde lamper, der burde have blinket.

"Da jeg dukker op, kommer den første røde lampe, da skitsen ikke er sort og grå med skygger, som jeg bad om. Den var blå, rød og ikke færdig," sagde hun.

"Den anden ting var, at det slet ikke var, hvad jeg bad om. Da jeg pænt bad hende om at ændre det, begyndte hun at skændes med mig. Hun sagde, at det 'ikke var det, jeg sendte'."

Hun forklarede også, at tatovøren endte med at lave om på designet. Dog fik hun det ikke at se, før det var for sent.

Derefter afslørede hun tatoveringen, som slet ikke ser ud, som hun havde forklaret, at den skulle.

Foto: TikTok

"Her er afsløringen. Det er, hvad jeg har måttet leve med på min krop det sidste år af mit liv. Jeg tror, at du vil forstå, hvorfor jeg græd i bilen. Hvad er det her?" lød det fra hende.

Angela skrev følgende tekst til sin video: "Jeg har haft denne ting i et år. I den tid har jeg fortalt fire personer, at den eksisterer på grund af hvor forfærdelig den er, så vær venligst sød."