Audi-ejer starter bilen og opdager tyveri for 30.000 kroner: Nu advarer han andre

Foto: columbo.photog / Shutterstock.com
Foto: columbo.photog / Shutterstock.com
En audi-ejer fik sig noget af en 'overraskelse' fredag morgen.

Mest læste i dag

Fredag aften endte en ejer af en Audi A6 i en streng situation, da han skulle køre til den østrigske Schwechat Lufthavn.

Det havde været en helt almindelig aften for den 34-årige mand fra Wien, men det blev lynhurtigt vendt op og ned på, da han opdagede, at hans bil ikke fungerede som forventet.

Og årsagen var mildest talt chokerende.

Det skriver Heute.

Da manden startede sin bil, bemærkede han straks en advarselslampe på instrumentbrættet, hvilket var et klart tegn på, at noget ikke var , som det skulle være.

Bilens advarselssystem indikerede en fejl med sensorerne, og efter en nærmere undersøgelse opdagede den 34-årige mand, at den adaptive fartpilot var blevet stjålet, mens bilen havde holdt parkeret.

Efter at have anmeldt tyveriet til politiet, stod det klart, at skaden på bilen og tabet af de stjålne sensorer løb op i omkring 4.000 euro (omtrent 30.000 danske kroner, red.).

Ikke en isoleret hændelse

I de seneste uger har været flere lignende hændelser, hvor dyrt udstyr og interiør er blevet stjålet fra parkerede biler, hvorfor hændelsen her altså ikke står alene.

Der bliver nu kastet lys over en voksende tendens med målrettede tyverier af bildele, hvilket rejser bekymringer om sikkerheden for bilister i området.

Også i Danmark har vi set, at sidespejle på dyrere biler har været i høj kurs, hvorfor man gør klogt i at parkere sin bil et sted, der gør det sværere for tyvene at operere.

Ejeren af Audien advarer nu andre bilister om at være på vagt over for denne form for biltyverier.

Anbefalet til dig