Australsk politibetjent efterforskes for at have smadret 16-årig drengs ansigt mod fortovet

Udland
Dette er et modelfoto. Foto: Rigspolitiet
En video viser en politibetjent, der sparker en 16-årig drengs ben væk under ham, så han lander med hovedet i asfalten i NSW, Australien.

Mest læste i dag

En politibetjent i New South Wales får lige nu kun  "begrænsede opgaver", mens han undersøges, efter at en video, der er gået viral på sociale medier, viste at officeren sparkede benene væk under en teenager, mens han arresterede ham. Det resulterede i at drengen landede med ansigtet først mod jorden.

Kom med ambulance til hospitalet

Anholdelsen fandt sted kl. 17.30 mandag i den indre Sydney-forstad til Surry Hills. Det skriver The Guardian.

Et familiemedlem sagde, at den 16-årige kom med ambulance til hospitalet for at få en røntgenundersøgelse efter anholdelsen.

En af drengens slægtninge postede videoen, og fortalte at drengen var sammen med sine venner i en park mindre end 100 meter fra sit hjem, da politiet arresterede ham uden grund.

Politiet kan høres i videoen, der taler med gruppen, før teenageren blev arresteret.

Betjenten arresterede drengen ved hjælp af hans ben til at fjerne teenagerens fødder under ham, mens hans arme blev holdt bag hans ryg, hvilket fik teenageren til at smadre ansigtet først ned i jorden

 

Drengen kunne høres stønne og klynke af smerter.

 

”Han har smerter, bro, jeg har aldrig hørt ham sådan før,” sagde en af ​​vennerne i videoen.

En anden ven råbte også: ”Du smed ham bare med ansigtet først!”

Slægtningen sagde, at drengen derefter var blevet ført til politistationen, før han blev bragt til St. Vincent hospital.

Drengen havde fået en forslået skulder og sår på knæet, i ansigtet og albuen og hans tænder var også smadrede.

Den pårørende fortalte til Guardian Australia, at en røntgenundersøgelse afslørede, at der ingen knækkede knogler var, men at de blå mærker var alvorlige nok til at han måtte tilbage til lægen tirsdag formiddag.

Den 16-åriges søster fortalte til ABC, at han var forvirret efter overfaldet, og hans tænder blev beskadiget efter af det.

Teenagerens forældre og andre pårørende vil tale om hændelsen på en pressekonference i NSW-parlamentet onsdag.

NSW-politiet bekræftede, at betjenten og hændelsen nu blev undersøgt, og sagde, at den involverede betjent var blevet sat til at lave begrænsede opgaver.

 

 

Anbefalet til dig