Starbucks-barista hyldes for denne besked på koppen til 18-årig kvinde

Foto: Brandy Roberson/Facebook
Ifølge moderen sad hendes datter på Starbucks, da en mand kom hen til hende og begyndte at tale til hende på en "uhyggelig" måde.

Mest læste i dag

Brandy Roberson roser en barista, der hurtigt gik ind og tilbød at hjælpe hendes 18-årige datter, efter at have spottet, at hun fik uønsket opmærksomhed fra en fremmed.

I stedet for at skabe en scene, skrev baristaen, der arbejder for Starbucks Corpus Christi, Texas, roligt en besked på en kop kaffe, hvorefter den blev overrakt til teenageren.

Foto: Brandy Roberson/Facebook

"Min 18-årige datter var alene på Starbucks forleden aften. En mand kom hen til hende og begyndte at snakke til hende. En barista gav hende en varm kaffe, som hun fik at vide, 'at nogen havde glemt at hente'. Hvor er jeg taknemmelig for mennesker, der tager sig af andre mennesker!," skriver hun på Facebook.

Den lettede mor delte et billedeaf koppen, hvorpå baristaen havde skrevet: "Er du okay? Vil du have os til at gribe ind? Hvis vi skal, så tag låget af koppen."

Heldigvis følte hendes datter, at hun havde fået situationen under kontrol, og behøvede derfor ikke de ansatte til at træde ind, men alligevel var hun og hendes mor berørt af dette tegn på støtte.

"Hun følte sig tryg og tog ikke låget af. Men hun sagde, at de alle holdt øje med hende resten af tiden, hun var der," skriver Roberson.

Indlægget er siden gået viralt med mere end 48.000 likes og 30.000 delinger samt mange kommentarer, hvor de ansatte modtager stor ros.

"Troen på menneskeheden er genoprettet," skriver en.

"Tillykke til Starbucks-teamet! Godt at vide, at der stadig er gode mennesker, der passer på hinanden," tilføjer en anden.

Efterhånden som flere og flere historier om kvinder, der bliver chikaneret i offentligheden, kommer frem i lyset, træffer nogle virksomheder foranstaltninger for at beskytte deres kunder.

Det er et godt initiativ, da det ikke blot giver kvinderne mulighed for at søge hjælp på en diskret måde, men også sender et budskab til de mænd, der chikanerer dem, om at denne adfærd ikke tolereres.

Anbefalet til dig