Bedstemor har brugt 220.000 kroner på tatoveringer: Sådan så hun ud for 30 år siden

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En bedstemor, der har brugt mere end 220.000 kroner på tatoveringer, viser nu, hvordan hun så ud for 30 år siden.

Lige nu læser andre også

Kerstin Tristan, der har brugt mere end 220.000 kroner på at blive tatoveret på stort set hele kroppen, har på Instagram delt et billede, der viser, hvordan hun så ud for mange år siden.

I modsætning til, hvad man måske skulle tro, var der ingen tatoveringer på hende dengang. Hendes store kærlighed til tatoveringer begyndte nemlig først for seks år siden. Det skriver Daily Star.

I dag er hun helt vild med at vise både sine tatoveringer og krop frem på de sociale medier. Det gør hun blandt andet på Instagram, hvor hun har mere end 184.000 følgere.

Billedet, som hun for nylig valgte at dele på det sociale medie, viser, hvordan hun så ud i henholdsvis 1992, 2014 og 2022.

Foto: Instagram

Ikke nok med, at hun i dag er fyldt med tatoveringer fra top til tå, så har hun også ændret på sin hårfarve. For 30 år siden var det nemlig rødt, mens det i dag er blondt.

Derudover er det heller ingen hemmelighed, at Kerstin ser en kende mere uskyldig ud på billedet fra 1992, end på de billeder, som hun hyppigt deler på nettet den dag i dag.

Foto: Instagram

Det er derfor ikke underligt, at det er lykkedes hende at skabe en stor følgerskare på de sociale medier, da hun ofte deler letpåklædte billeder, da hun på denne måde bedst fremviser sine mange tatoveringer.

Generelt er der blevet taget rigtig godt imod hendes flashback-billede på Instagram, hvor en stor del af kommentarfeltet har skrevet, at hun altid har været en smuk kvinde.

Foto: Instagram

Kerstin er aktiv på flere platform på nettet, da hun også deler billeder og videoer af sig selv og sine tatoveringer, mens det mere udfordrende indhold bliver delt på OnlyFans.

Især på TikTok har hun formået at slå igennem, da hun har skrabet næsten en million følgere sammen på det populære sociale medie. Her deler hun naturligvis også hyppigt ud af billeder og videoer af såvel krop som tatoveringer.

Anbefalet til dig