Bedstemor sætter 9 måneder gammel baby i arbejde - får ham til at tage opvasken

07/05/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Man skal passe på med at få passet sine børn af bedsteforældrene. Tit bliver ens børn overdynget med slik, og kommer hjem med alt for meget energi. En bedstemor gik dog en anden retning, og fik i stedet sit kun 9 måneder gamle barnebarn til at vaske op. Hun ville virkelig udnytte det fulde potentiale.

Mest læste i dag

Det er dog ikke mod forældrenes vilje at deres 9 måneder gamle baby bliver brugt til praktiske gøremål. Moren til en 9 måneder gamle baby var nemlig den, der delte de vilde optagelser af sin lille søn.

Han elskede det

Ifølge moren til den 9 måneder gamle baby var den lille søn helt med på at vaske op, og han virkede til at elske hvert minut af det. Det skriver Fox News.

Moren til den 9 måneder gamle dreng, Arabia-Iman Tillery, fortæller til Fox News, at hendes søn Chase var urolig da de besøgte hendes mor i Maryland. Derfor foreslog Tillerys mor, Denise Jackson, at de satte Chase op på vasken for at aflede hans opmærksomhed.

”Min søn elsker vand og blev urolig før en lur, så min mor besluttede at lade ham‘ vaske op ’for at hjælpe med at berolige ham. Det var en god idé, for han elskede det” fortæller Tillery til Fox News.

I videoen kan Tillerys søn ses liggende på maven foran bedstemorens håndvask, holde en sæbe ske og sprøjte rundt i en gryde med vand. Skeen får sig virkelig en god vasketur, og han ligner, at han er vild med at vaske op.

Lille Chase går virkelig til den, når han vasker op. Skeen får en ordenlig tur.

Foto: Privat

Optagelser af det sjove øjeblik er blevet set over 1 million gange på Twitter siden det blev lagt ud.

Ville ikke stoppe igen

Selvom de fleste hader at vaske op, så var det ikke tilfældet ved lille Chase. Faktisk var han slet ikke til at stoppe igen, selvom han forinden havde været meget overtræt.

”Vi var nødt til at få ham til at stoppe, så han kunne tage en lur,” forklarede Tillery.

Så det kan være der er en kommende opvasker gemt i lille Chase.

Anbefalet til dig