Bedstemor ville straffe 4-årig pige: Endte med at koste hende livet

Udland
Foto: Politi
En bedstemor ville straffe sit fireårige barnebarn, der havde drukket af en flaske whisky.

Mest læste i dag

En blot fireårig pige ved navn China Record er død, efter at bedstemoren straffede hende.

Ifølge politiet så den lille piges mor, Kadjah Record på, mens hun blev tvunget til at drikke den stærke spiritus af hendes 53-årige bedstemor, Roxanne Record.

Barnet døde i Louisiana i USA , efter hun blev tvunget til at drikke stort set hele flaskens indhold. Ifølge New York Post var hendes promille på otte gange mere end den tilladte grænse for at køre bil, da politiet ankom til familiens hjem.

Ifølge officielle dokumenter fra politiet, blev både hendes bedstemor og mor vrede, da de så, at den fireårige pige tog en slurk af flasken med whisky, der var af mærket Canadian Mist.

Derudover lyder det, at flasken skulle have været 'mere end halvt fyldt', da Roxanne Record angiveligt tvang den lille pige til at drikke resten af flasken, mens hun sad på knæ.

Politiet har ligeledes oplyst, at Kadjah Record, der var mor til den fireårige pige, var til stede, da hændelsen fandt sted. Politiet har meddelt, at hun ikke stoppede Roxanne fra at give den alkoholiske drik til lille China.

Efterfølgende China angiveligt lagt op i et badekar. På dette tidspunkt var hun bevidstløs, og reagerede ikke. Ifølge avisen The Advocate skulle Roxanne have sagt, at 'det gik for vidt' og at hun 'ødelagde alle livs'.

De lokale myndigheder har efterfølgende meldt ud, at den lille pige døde af akut alkoholforgiftning. Både moderen og bedstemoderen blev tilbageholdt af East Baton Rouge Sheriff's Office viser fængselsregistre.

Yderligere oplysninger om den unge piges død var ikke umiddelbart tilgængelige. Det lyder dog, at Kadjah skulle have set sin mor forlade køkkenet med flasken med whisky, og da hun vendte tilbage, var den tom.

Anbefalet til dig