'Beliggenhed'-vært deler trist nyt

Udland
Arkivfoto: Shutterstock
Arkivfoto: Shutterstock
Han er i dyb sorg over tragedien.

Lige nu læser andre også

Den 18. august blev en tragisk dag for tv-værten Phil Spencer fra den engelske udgave af ‘Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed’, da han mistede sine forældre i en bilulykke nær deres hjem i Kent.

Ægteparret, 89-årige Richard og 82-årige Anne, havde været gift i næsten 60 år.

Det deler han på sin Instagram-profil.

Ulykken skete, da deres bil kørte ud over en bro og landede på taget i en flod. En hjælper, der var med i bilen, formåede at kravle ud ad bagvinduet og ringe efter hjælp. Phil Spencers bror var først fremme ved bilen og skar selerne over for at hæve sine forældre ud, men de kom desværre aldrig til bevidsthed igen.

“Som familie prøver vi at holde fast i, at mor og far tog afsted sammen, og at den ene aldrig skal opleve tabet af den anden. Det er en velsignelse i sig selv,” skriver han blandt andet i opslaget.

Phil Spencer, som er 53 år og kendt fra TV 2 Fri, har delt sin sorg på Instagram, hvor han også delte et billede af sine forældre. Han forklarede, at hans mor havde Parkinsons, mens hans far havde demens, og han er overbevist om, at de holdt hinanden i hånden, mens de udåndede under vandet.

Den triste nyhed blev først offentliggjort af Phil Spencers mangeårige ven og kollega Kirstie Allsopp på Instagram. Midt i sorgen glæder Phil Spencer og hans familie sig dog over, at de døde sammen – præcis, som de ville have ønsket.

Ulykken har efterladt Phil Spencer i dyb sorg, og mange fans og kolleger har udtrykt deres medfølelse og støtte.

Herunder kan du se Phil Spencers opslag:

Anbefalet til dig