Bestilte støvler over nettet: Fik et stort chok, da hun åbnede pakken

19/1/23 17:57

Mathias Busekist

Foto: Privat
Hun kunne ikke tro sine egne øjne.

Emily Carragher, en 21-årig kvinde fra Glasgow, havde set frem til at modtage sine nye varer fra fast fashion-favoritten PrettyLittleThing - bedre kendt som PLT. Efter at have foretaget omfattende køb, så hun især frem til at modtage sine støvler samt nederdele.

Hendes begejstring blev dog hurtigt til irritation, da hun fandt ud af, at selv om hun havde betalt for ekspreslevering - levering dagen efter - så blev hendes ordre forsinket med 10 dage.

Efter at have modtaget skoæsken, blev hun forfærdet over at se, i hvilken stand den var. Skokassen var blevet så meget smadret, at den tilsyneladende ikke blev holdt sammen af andet end tape, som der endda var klistret hårstrå fast til.

"Min søsters kæreste brød ud i latter, og vi begyndte faktisk alle at grine, for ingen af os kunne tro det."

Foto: Privat

Foto: Privat

Men da hun åbnede æsken, blev hun mødt af endnu en overraskelse. Hun havde nemlig aldrig set støvlerne før i sit liv.

Og samtidig så de ud til at være brugte.

"Jeg havde aldrig oplevet denne situation før: At modtage, hvad der lignede en andens brugte, mudrede støvler."

Emily mener sågar, at de er flere år gamle.

"Metallet var blevet anløbet og dækket af et tykt lag mudder. Jeg var helt lamslået. Jeg havde ikke forventet at modtage det, der lå foran mig - det var bestemt ikke det, der var blevet bestilt. I et øjeblik nægtede min hjerne at bearbejde det."

De sko, som Emily faktisk havde bestilt, var langt mere stilfulde end dem, hun fik. Hun fortæller, at støvlerne, som hun egentlig havde ønsket at have modtaget, var betydeligt tykkere og havde et blankt læderfinish.

Hun kom i sidste ende i tvivl om, hvorvidt skoene rent faktisk kom fra PLT, fordi det bare så ud til, at støvlerne "havde været på en musikfestival og tilbage igen".

Da den skuffede kunde i første omgang kontaktede PLT, fik hun et ret ubehjælpsomt svar, da hun blot blev bedt om at vaske mudderet af. I et forsøg på at kompensere for denne mangel på hjælp tilbød virksomheden en rabatkode på 30 % - men efter nærmere overvejelse hævede de dette til en endnu mere generøs rabat på 40 %.

Emily blev kontaktet af PLT kort efter at have delt sin video, og hun blev tilbudt en fuld refundering for varen.