Besynderligt opkald til politiet - Var blevet væk i egen baghave

22/5/22 07:12

Henrik Rothenbücher

Sangeren blev væk da han ville gå en tur i baghaven - dette er dog ikke haven fra huset. Modelfoto: Shutterstock.com
Det er ikke altid nemt at finde vej, ikke engang i sin egen have - især ikke, når man har en temmelig stor baghave.

Når man køber et nyt hus, er der intet bedre end at tjekke de nye omgivelser ud. Det var lige netop det som countrysangeren Kane Brown var i færd med, da han endte med at fare så meget vild, at han måtte ringe til politiet efter hjælp.

Kane Brown som blandt andet er kendt for sangen ‘Good as you’, har sammen med hustruen Katelyn købt et nyt hus - og baghaven er ikke til at spøge med. Rundt om ejendommen er der 3000 hektarer jord, hvor 30 af dem, hører til Kane og Katelyns nye hjem. 

Kane besluttede at han ville se lidt nærmere på omgivelserne, men havde ikke til hensigt at gå mere end en halv times tid.

Så blev det mørkt og begyndte at regne

Sammen med sin kammerat og hans pige, gik de derfor en tur i den store baghave. 30 minutter blev hurtigt til 3 timer og de kunne ikke finde vej tilbage. De havde shorts og t-shirt på, da mørket faldt på og temperaturen faldt - derudover begyndte det også at regne.

De forsøgte at finde vej via GPS på kammeratens telefon, men da der kun var 7% strøm tilbage og den blev ved med at lede dem til en klippeafsats, måtte de opgive.

Da de indså at de ikke kunne finde vej, forsøgte de at få fat på nogle bekendte som kunne hjælpe dem - men det gjorde blot situationen værre. To venner fandt godt nok Kane og co. Men det gik hurtigt fra tre som var faret vild, til fem. 

Pludselig fik en af vennerne et astmaanfald og de så derfor ingen anden udvej end at ringe til politiet efter hjælp. En patrulje rykkede ud og fik fundet gruppen, så de alle kom hjem igen i god behold.

Zane har fortalt om episoden i et Facebook-opslag på hans egen profil, men det er nu taget ned igen.