Bilist afslører ukendt trick med påfyldningshætte

Foto: TikTok
En bruger på det sociale medie TikTok har delt en video, hvor han viser et 'trick' med bilens tankdæksel, som mange ikke er bekendt med.

Mest læste i dag

En bilist er blevet chokeret over at have fundet ud af, at han har tanket sin bil forkert siden han fik kørekort. Det er nemlig gået op for, at anordningen på indersiden af tankdækslet tjener et formål.

Justin, som er navnet på manden, der har delt videoen på det sociale medie TikTok, delte sin forbløffende opdagelse om det tankdæksel, som han altid har troet var ubrugeligt. 

I videoen viser han, at han først fjernet hætten fra sin bil, som om han skulle fylde brændstof i tanken. Han peger dernæst på et lille 'rum' på selve tankdækslet, som han dernæst sætter hætten ned i. 

Dernæst siger han i en voiceover: "38 år på denne jord, og jeg har først lige lært dette."

Foto: TikTok

Den originale video, der er blevet delt af @milltj01, er gået viralt på internettet. Den har allerede nu fået mere end en million visninger, ligesom mere end 45.000 brugere har klikke på 'Synes godt om'-knappen til videoen. 

Efter at have set det virale klip på TikTok, er der flere andre, der også har fået en åbenbaring, hvorefter de har prøvet 'tricket' på deres egne biler.

En person, der har kommenteret under brugernavnet @aketton, har skrevet en kommentar til den originale video, hvori han skriver: "Nej, det går jeg ikke med til. Oh my days." 

Han viste desuden sine 64.000 følgere, at hans bil også har en plads på bagsiden af tankdækslet, hvor selve hætten til tanken kan placeres, mens man tanker sin bil. 

Man skulle nærmest tro, at han slet ikke kunne forstå, at det faktisk kan lade sig gøre, da han skyndte sig hen til en anden bil for at se, om 'tricket' også fungerede på andre biler.

Foto: TikTok

I sit andet forsøg, var der ikke et lille hul, hvor man kunne placere hætten. I stedet var der en på selve hætten, så man kunne hænge den på tankdækslet.

Han sagde derefter: "Hvordan vidste jeg ikke det? Jeg lader den normalt bare hænge og dingle."

Anbefalet til dig