Billede af en pige med popcorn får internettet til at koge over

Foto: Privat

Billedet har sat diskussioner i gang.

Billedet har fået internettet til at rase, indtil folk får øje på, hvad det faktisk er de ser. 
Hver gang vi ser på vores omgivelser, bearbejder vores hjerner det som øjnene ser - men nogle gange, så ser vi alligevel ikke det, som er lige foran os. 

Det kan både være underligt - men også meget fascinerende på én og samme tid. 

Gennem årene har mange billeder gået verden rundt, hvor billeder har delt vandene. Nogle gange handler det om, hvorvidt folk kan få øje på en bestemt ting på et billedet - eller hvad et bestemt billede forestiller. 

Læs også

Kæmpe overraskelse: 93-årige Simone anholdt på sin fødselsdag

For et par måneder siden, gik et billede verden rundt, da debatten gik omkring, hvorvidt det var en mand eller hund der var på billedet. 
Går verden rundt 

Dette billede har nu også skabt stor debat - fordi folk verden over, bliver “snydt” når de ser på billedet. Her ser folk nemlig også noget helt andet, end det der rent faktisk er på billedet. Det skriver Newsner

Vist utallige gange 

På billedet er en lille pige, der står uden med jakke, tørklæde, sorte bukser og sorte bukser på. I hænderne holder hun en pose popcorn - og det er netop denne pose popcorn, har skabt stor debat.

Der er imidlertid ikke tale om debatten omkring, hvad børn indtager af sukker eller usunde sager - men derimod fordi posen med popcorn, snyder folks øjne.

Læs også

Fodboldholdets træner kommer med et anderledes krav: Kort efter er alle elever på skolen langt bedre tilpas

Det ser nemlig for nogle ud som om, at posen går i ét med det tørre græs og pigen dermed har utroligt tynde ben.
Hvis man hurtigt ser på billedet, kan det nemlig være svært at få øje på popcorn-posen - men ved et nærmere eftersyn, kan man godt se posen med popcorn.

Derfor er billedet nu gået viralt og har især floreret på Facebook. Her var det i 2019 allerede blevet delt over 230.000 gange og havde fået 46.000 reaktioner og 37.000 kommentarer. 

Foto: Privat

 

 

 

 

 

 

Læs også