Billede af Simon Cowell chokerer fans: Hvad er der sket med hans ansigt?

20/05/2023

Redaktion .

Foto: Shutterstock
Fans er chokerede over de seneste billeder af kendissen Simon Cowell.

Mest læste i dag

Denne artikel blev første gang publiceret i 2022.

Da den 62-årige Simon Cowell dukkede op til Nickelodeons Kid's Choice Award i weekenden, var der især én ting, der tiltrak sig opmærksomhed.

Selvom han ad to omgange har været udsat for ulykker, der har resulteret i flere knoglebrud, var det hans ansigt, der løb med opmærksomheden under weekendens Kid's Choice Award.

Sammen med de øvrige værter i America's Got Talent, Terry Crews, Sofia Vergara, Howie Mandel og Heidi Klum, deltog han i weekendens prisuddeling for at tage imod prisen for 'Favourite Reality Show', som de vandt foran programmer som 'Masked Singer', 'LEGO Masters' og 'American Idol'.

Som han har været så mange gange før, var Simon Cowell iført en stram trøje, som han viste på både den røde løber og på scenen. Derudover havde han også fundet det helt brede smil frem.

Hvad der dog næppe var moderigtigt tilbehør til hans outfit, var den skinne, som han havde på sit venstre håndled og hånd. Denne har han båret siden februar, hvor han styrtede på cykel – endda for anden gang inden for kort tid.

I og med, at det ikke ligefrem er første gang, at han er iført denne skinne, var det ikke den, der løb med opmærksomheden på de sociale medier. Derimod var det hans ansigt, der især fangede folks fokus.

Man kan blandt andet se, at der er sket store forandringer med Simon Cowells ansigt på et billede, som hans medvært Sofia Vergara har delt på Instagram. Her står både Terry Crews, Sofia Vergara, Howie Mandel, Heidi Klum og Simon Cowell nemlig sammen på den røde løber.

Foto: Instagram

I kommentarfeltet under dette billede på Instagram er der en del, der har givet udtryk for, at de er forundrede over, hvad der er sket med Simon Cowell, og hvorfor hans ansigt ser sådan ud.

"Hvad i alverden er der sket med Simon Cowells ansigt?" skriver en person bl.a., mens en anden skriver: "Hvordan i alverden ser Simon Cowell ud? Er det overhovedet ham?"

For ganske nylig afslørede Simon Cowell overfor den britiske avis The Sun, at han har truffet en beslutning om at få fjernet de fillers, han havde fået i ansigtet.

Foto: Instagram

Han forklarede her, at han var nået til et punkt, hvor han mente, at det var gået for vidt. Ikke nok med det, så indrømmede han faktisk også, at de mange injektioner havde resulteret i, at han var begyndt at ligne for fra en gyserfilm.

Det kan derfor være dette, der er årsagen til, at hans ansigt ser markant anderledes ud. Overfor The Sun slog han nemlig fast, at han ikke længere har filler-injektioner i sit ansigt.