Bitter Meghan: "Det var aldrig sket med Kate"

Udland
Hertuginden tager bladet fra munden. Foto: Shutterstock
Hertuginde Meghan er slet ikke tilfreds med den behandling, som hun fik i England.

Mest læste i dag

Meghan Markle har fortalt til flere venner, at hvis hendes svigerinde Kate Middleton også konstant blev kritiseret af pressen, ville kongefamilien været trådt til og havde ændret sin mediepolitik, så man helt gik uden om de kulørte blade. Det skete dog ikke. 

Det fortæller en kilde til DailyMail.com.

“Meghan fortalte, at ingen af de andre ville have fundet sig i den behandling. Det ødelagte og forældede system ville være blevet ændret for længst,” forklarer kilden, som beskrives som en “ven af hertuginde Meghan”

Hertuginde Meghan er ifølge kilden overbevist om, at hvis hendes svigerinde - hertuginde Kate - var blevet udsat for samme behandling som Meghan, så havde piben lynhurtigt fået en anden lyd. 

Det tyder på, at Meghan Markle har følt sig forskelsbehandlet, siden hun blev en del af det britiske hof. Hun mener i hvert fald ikke, at hendes problemer med den kulørte presse er blevet taget lige så seriøst, som hvis hendes svigerinde havde rejst kritikken.

"Ingen ville finde sig i det"

Hertuginde Meghan følte - ifølge kilden - at hoffet ikke havde fundet sig i det, hvis hendes svigerinde havde fået samme behandling. Hun skulle have udtalt:

“'Hvis Kate blev kritiseret på samme måde, ville ingen finde sig i det.” 

Det er alle disse overvejelser, som har ført til parrets beslutning om ikke at stille op til interviews med de kulørte blade i prins Harrys hjemland. 

Meghans ven forklarede:

“Meghan sagde, at da hun boede i England, blev hun konstant mobbet af medierne. Harry vidste derfor, at han skulle gøre noget dramatisk for at beskytte både hende og deres familie. Meghan mente, at hun blev uretfærdigt behandlet af medierne, der stillede spørgsmål ved alt, hvad hun gjorde. Inklusiv at hun gned sin mave for meget, da hun var gravid.” 

 

Anbefalet til dig