Bizar video: Kan få sin tommelfinger til at blive 14 centimeter

15/9/20 11:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Instagram
Man kan blive kendt på mange mærkelige måder i dag - blandt andet ved at have den særlige evne, at kunne få sin tommelfinger til at blive næsten 14 centimeter lang.

Man kan blive kendt på mange mærkelige måder i dag - blandt andet ved at have den særlige evne, at kunne få sin tommelfinger til at blive næsten 14 centimeter lang. Det skriver News.com.

Det er den 21-årige Jacob Pinas fra USA, som er gået viralt på de sociale medier, efter at han har delt en video hvor han kan gøre sin tommelfinger ualmindeligt lang. 

Mere end 1,1 millioner brugere på de sociale medier, har liket hans videoer, hvor han viser sin specielle evne. 

Jacob kan simpelthen få sin tommelfinger til at vokse fra de normale længde på ca. fem centimeter til en længde på hele 13,97 centimeter. 

Nederst i artiklen kan du se videoen, hvor Jacob gør sin finger længere.

Her er et billede af Jacobs finger, hvor den har vokset sig til de knap 14 centimeter. Foo: Instagram

Her er et billede af Jacobs finger, hvor den har vokset sig til de knap 14 centimeter. Foo: Instagram

For nogle år siden opdagede han ved et tilfælde, at han kunne strække sin finger ekstra langt og dermed få den til at vokse. 

Hans læge har aldrig set noget lignende og kan ikke finde en forklaring på hvorfor at fingeren kan strækkes så langt.

“Jeg ‘løsner’ bare fingeren, ved at strække den, så den kommer ud af led”, fortæller den unge mand. 

“Det er vildt malplaceret. Alle mine fingre er lange, så når jeg strækker hånden ud, så det først normalt ud - men når jeg så strækker fingeren op, så ser det helt vildt ud." Fortsætter han.

Det gør ikke ondt når han strækker sin tommelfinger langt - og han kan gøre det igen og igen. Selv havde han ikke regnet med, at få så meget opmærksomhed på grund af fingeren, men pludselig havde han fået flere millioner visninger på TikTok. 

Folks reaktioner på den mærkelige finger er meget forskellige, nogle væmmes ved det og andre er nysgerrige eller synes at det er imponerende.

Herunder kan du se videoen med Jacobs finger.