Blev forladt ved alteret: Så gør bruden noget uventet

28/9/22 10:57

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Kayley Stead blev forladt ved alteret, men i stedet for at aflyse brylluppet, gjorde hun noget uventet.

At blive forladt ved alteret står for mange som et sandt mareridt, men det blev virkelighed for 27-årige Kayley Stead.

På den store dag valgte hendes kommende mand at udeblive. Han havde tilsyneladende fået kolde fødder.

I sådan en situation ville de fleste nok aflyse brylluppet og den efterfølgende fest, men det ville Kayley Stead ikke. På trods af hjertesorg valgte hun at gå videre med bryllupsfesten, som blev afholdt på Oxwich Bay Hotel i Wales. Det skriver LADbible.

"Jeg havde brugt alle disse penge, jeg havde glædet mig til maden, en dans med min far, tilbringe tid med min familie, så hvorfor ikke?," forklarede bruden.

Og hun endte med at dele den første dans med forloverne, hendes brødre og far, 71-årige Brian. Se video nederst i artiklen.

Forvirret

Kayley Stead er dog stadig forvirret over brudgommens beslutning, som han havde udskudt til sidste øjeblik.

"Vi har forsøgt at kontakte ham, men jeg har ikke fået noget svar fra ham [...] Jeg har ikke fået nogen forklaring - ikke at jeg vil have en nu, for det er for sent," sagde den forladte brud, som forsatte:

"Det var et absolut chok, jeg havde ingen indikation af, at han ville gøre det her."

En video, som den 27-årige brud har delt på det sociale medie Instagram, viser, hvilken fest de havde, trods brudgommens udeblivelse.

"Selvom dagen ikke gik efter planen, kunne jeg ikke lade det hårde arbejde, som jeg lagde i denne dag og en god fest gå til spilde. Dagen var fyldt med mange grin og mange tårer," skriver hun til opslaget, som i skrivende stund har fået mere end 840 'likes' og 150 kommentarer.

En bruger har blandt andet skrevet "Hans tab!!!" til opslaget.