Blev skubbet i swimmingpool af veninde under sin polterabend: Nu kommer hun aldrig til at gå igen

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 24-årige kvinde blev under sin egen polterabend skubbet i en swimmingpool af sin veninde. Det gik så galt, at hun aldrig kommer til at gå igen.

Mest læste i dag

En kommende brud fik en brat afslutning på sin polterabend, af en veninde valgte at skubbe hende ned i en swimmingpool. Det medførte nemlig, at hun blev lam, hvilket hun aldrig vil 'komme sig over', har hun udtalt.

Richelle Chapman, der er fra North Carolina i USA, er blevet lam fra brystet og ned efter hændelsen, hvor hendes veninde skubbede hende ned i en swimmingpool. Ulykken fandt sted i 2010.

Det skulle blot have været en sjov joke, at hun blev skubbet i vandet, men for Rachelle, der dengang var 24 år, gik det helt galt, da hun slog hovedet mod bunden af poolen og blev lam.

Efterfølgende har hun lavet en konto på det sociale medie TikTok, hvor hun deler sin rejse. I en af hendes videoer fortæller hun om, at hun aldrig vil kunne 'komme sig over', hvad er skete.

Den tragisk ulykke fandt sted, da hun var i Virginia med en række af sine veninder, hvor de skulle fejre hendes polterabend, da hun kort efter skulle giftes.

Efter en aften i byen, var de endte ved poolen hjemme ved hendes bedste veninde, og det var her, at en veninde besluttede sig for at skubbe Rachelle i vandet.

"Vandet var køligt, så jeg tøvede med at hoppe i, men så skubbede min veninde mig ned i poolen, og jeg endte med at ramme med hovedet først," fortalte hun til 7News ifølge Tyla.

"Jeg var forholdsvis ved bevidsthed gennem det hele. Jeg hørte min nakke brække og min krop blev stiv. Jeg kunne ikke bevæge noget længere."

"Jeg vidste, at jeg havde brækket noget. Jeg vidste, at jeg var blevet lam," lød det også fra hende.

Den dag i dag har Rachelle ikke længere kontakt til den veninde, der skubbede hende, selvom de var meget tætte i tiden efter ulykken.

"I begyndelsen var hun der for mig, og jeg var der for hende. Hun var fortvivlet og deprimeret over, hvad der skete," sagde hun i et interview med People i 2016.

"Men som årene gik, gjorde hun sig ikke umage. Det var bare at gå igennem tingene, og hver gang vi talte, følte jeg bare, at jeg huskede ulykken og vendte tilbage til poolen, og jeg havde negative følelser."

"Jeg havde det ikke sådan i begyndelsen, men det er det, der er sket i løbet af de sidste tre år. Jeg var faktisk nødt til at skære hende fra og afslutte venskabet. Jeg var nødt til at fortælle hende, at vi ikke kunne være venner, fordi hun var der bare ikke for mig længere."

"En af de ting, der sker, når man får den slags skader, er, at man mister folk, og jeg følte, at jeg ikke var sandfærdig længere, da jeg mistede nogle forhold. Det er trist, og det er kompliceret, men hun var der ikke for mig, når jeg havde brug for hende."

Rachelle har siden lavet en indsamling, hvor hun samler ind til at kunne købe en særlig bil, hun selv kan komme ind i og køre, selvom hun sidder i kørestol.

Indsamlingen har hun oprettet, fordi hun i sommeren 2022 var involveret i en trafikulykke med sin daværende bil. Det har medført, at den er blevet totalskadet, og derfor kan hun ikke længere køre i den.

Anbefalet til dig