Blev smidt ud af café: Nu raser forældre mod ejer

Af: Lucas Andreas

|

17/01/2024

Foto: Adele´s Cafe/ Facebook
Foto: Adele´s Cafe/ Facebook
Et cafe besøg endte i en ubehagelig oplevelse for denne familie.

Mest læste i dag

Den australske caféejer, Adrian Dalloste, er havnet i en shitstorm, efter han tidligere på måneden smed en familie med små børn ud af sin café. Episoden blev fanget på film af café-gæsten Laura Edwards og er blevet delt flittigt på sociale medier.

Det skriver Dagbladet.no

Edwards delte videoen med en opfordring om ikke at støtte Dalloste's café og beskrev oplevelsen som "frastødende." "Det var bare et oprevet barn, der havde brug for hjælp til at håndtere sine følelser," sagde Edwards.

Hendes indlæg har skabt debat blandt forældre online.

Begyndte at hyle

Dalloste, der tidligere har forsvaret sin beslutning om at smide familien ud, giver som følge af medieopmærksomheden nu sin version af episoden. Ifølge ham kom familien ind i caféen med to børn på hhv. to og tre år. Da børnene fandt ud af, at de kun fik én is til deling, begyndte de at hyle, påstår Dalloste.

Han hævder, at det ældste barn opførte sig mest udadreagerende ved at rive dekorationer ned og kaste en ståldrikkeflaske på gulvet. Familien satte sig på caféens terrasse, hvor børnene angiveligt skreg og græd i omkring et kvarter, hvilket ifølge Dalloste var forstyrrende for andre gæster.

Dalloste besluttede sig for at gribe ind og bad familien om at forlade caféen. Han påstår, at han bad dem om at gå på en pæn måde, men da de nægtede, måtte han true med at tilkalde politiet for at få dem fjernet.

Episoden har udløst debat om børnevenlighed i offentlige rum, og rejser spørgsmål om, hvordan virksomheder skal håndtere situationer med støjende børn.

Anbefalet til dig